mandag den 31. december 2012

Mit nytår fejres med Zoya carly og hendes venner :-)

Meget snart glædelig nytår til alle!!

Inden jeg viser mine nytårsnegle, vil jeg gerne fortælle lidt om hvordan 2012 er forløbet for mig, hvad negle og bloggen angår. Jeg vil nemlig gerne sige tusind tak for i år og forhåbentlig også, vi ses i det nye :-)

2012 har været et skønt neglelak-år for mig :-) Bloggen kom til live og jeg har lært en masse skønne neglelak-bloggere og andre lak elskere at kende. Det sætter jeg meget stor pris på! Det er bare sjovere når man kan dele sin passion med andre ligesindede.
De nye bekendtskaber har også udvidet min neglelak-horisont og 2012 har været året, hvor jeg har opdaget alle de fede lakker man kan købe udenfor Danmarks grænser og jeg har lært at shoppe udenlands på nettet.

Bloggen havde sin debut d. 4 maj og siden da er der, med dette indlæg, skrevet 117 indlæg og været knap 9000 sidevisninger. Jeg er så glad og taknemlig for den støtte jeg har fået. Både fra mine læsere og de bloggere, som har støttet og givet mig gode råde, når jeg som begynder har været i tvivl om hvordan forskellige ting fungerer.

Mit nyeste tiltag er at jeg og bloggen nu er på twitter. Jeg er stadig i indlæringsfasen, men i må meget gerne kigge forbi på AmnegleNailblog hvis i har lyst.

Så til neglene :-)

Havde lagt planer om noget med fyrværkeri i flere farver, men så begik vores tørretumbler neglemord, så to negle på venstre hånd blev til lilleputter... Så valgte noget mere simpelt, men stadig festligt :-)

Lagde først to lag Zoya carly. Nøj den lak er smuk med smuk på, nem at lægge på og hold nu op den tørrer hurtigt. Andet lag kunne lægges på, efter to minutter. Carly er min første Zoya lak, men helt klart ikke den 
sidste!



Da carly var tør fandt jeg min dotter frem og lavede prikker i to farver. Sølv/champagne glitteren er Essie beyond cosy fra den aktuelle vinter kollektion. Uhh hvor den glitrer og funkler :-) Jeg har endnu ikke fået prøvet beyond cosy alene, men har hørt at den skulle dække ved to lag.

Den blå er Anny blue bikini girl. Det er en super flot shimmer, som jeg fandt i Flensborg. Har kun denne ene fra Anny, satser stærkt på den får flere artsfæller i løbet af år 2013 :-)



Jeg troede egenlig at mani`en så var færdig, men så faldt mit blik på Catrice have an ice day. Så der kom lige et enkelt lag på inden jeg afsluttede med topcoat. Den sidste tid har Sally Hansen Diamond shine Base & Topcoat været min favorit. Den fungerer godt for mig og den giver et super blankt look.




Til sidst får i lige et billed af mine stakkels negle på venstre hånd. 
Send gerne god karma til neglene, det vil de sætte stor pris på :-)


 Stakkels negle :-(


Til sidst vil jeg bare sige:
Rigtig godt nytår!! :-)

Vi ses i det nye år :-)


lørdag den 29. december 2012

Maxfactor fantasy fire

Lige omkring start december fik jeg fingrene i Maxfactor fantasy fire!!
 I har sikkert hørt om den masser af gange, men i slipper altså ikke for at se mine billeder af den :-)

I denne post er der få ord, lader billederne tale for sig selv.

Jeg brugte lidt tid på, at undersøge hvilken farve der var bedst at bruge under fantasy fire. Fik dog lidt forskellige svar : sort, mørklilla eller stærk blå. Jeg valgte at prøve den, på en blå fra Technik der hedder koh phangan

To lag koh phangan 

Maxfactor fantasy fire er en helt speciel lak, som har noget der ligner kult status blandt neglelak elskere i det meste af verdenen, så vidt jeg er orienteret. Jeg har set utallige billeder af den på nettet og drømt om den. Nu er den sørme min :-)


Den bæres som regel oven på en anden lak, da den ellers kræver 5-6 lag for at kunne dække. Hvilket jo er alt for mange lag, især når flasken kun indeholder 5 ml. , da den jo gerne skal holde længe.



På mine billeder er der to lag fantasy fire på alle negle. Lakken er nem at lægge og den tørrer ret hurtigt.
To lag synes jeg er meget passende, da det giver masser af farvespil og man stadig kan se bundfarven igennem.


Jeg er lidt øv over, at mine billeder slet ikke yder fantasy fire retfærdighed. Men det giver jo en strålende undskyldning for, at prøve den igen og igen, ovenpå andre lakker ;-)


På ringfingeren lavede jeg et kryds med striping tape, for at kunne se forskellen, på med og uden fantasy fire, helt tydeligt. Det er en nem lille detalje, som ikke tager mange sekunder at lave.

Til sidst så lagde jeg et enkelt lag mat topcoat ovenpå hele festen. Jeg synes at det ser fedt ud, men det er jo smag og behag. Jeg brugte matte about you fra Essie.


Hvad siger i til Maxfactor fantasy fire?? Har i den i samlingen og elsker den, eller forstår i ikke helt hypen omkring lakken??


Jeg sender en stor tak til søde Marie-Luise fra lauriestrodesfunwithnails for at sende fantasy fire til mig, i en secret santa pakke :-) Hun har kunne fornemme hvad jeg lige manglede allermest :-)





fredag den 28. december 2012

Depend 2043 blue heaven + Opi into the night

I dag er der to nye blå lakker på programmet :-)
Nemlig en af mine tre Depend mirror lakker samt Opi into the night fra Spiderman kollektionen som Opi lancerede i maj måned 2012

Jeg har fået anskaffet Spiderman mini sættet, via Matas pointshoppen, for at prøve dem uden at skulle punge ud for de store udgaver.

På ringfinger ses Opi lakken og på de andre ses Depend lakken.

Først lidt om Opi lakken, som en blå shimmer med lilla toner. Jeg har brugt fire tynde lag, før den dækkede 100 %
Normalvis så er fire lag, ikke noget for mig, men denne lak tørrer så hurtigt at jeg kan leve med det.
Den er nem at lægge jævnt og den er tilpas i konsistensen, så den ikke flyder ud i neglebåndene.

Jeg synes det er en super flot lak. Selve farven er rigtig fin og jeg har vist ikke noget andet der minder om den. En fin lak som jeg evt godt kunne finde på, at skaffe i stor størrelse.


Så til Depend lakken.

Denne lak er ikke diskret, kan jeg hilse og sige :-) Den vil ses og beundres!
Jeg har brugt to lag og den dækker bare super godt. Den dækkede faktisk allerede ved et lag, men gav den andet lag, for et mere jævnt look.
Den er faktisk endnu mere skrigende i farven, end billederne viser, det ville mit kamera desværre ikke opfange.
Den første af mine tre mirror lakker, havde en ret lang tørretid hvilket irreterede mig en anelse.
Blue heaven som denne blå hedder, tørrer heldigvis noget hurtigere end den første.
Egenlig lidt spøjst da de to lakker, er af samme type, så de burde jo egenlig opføre sig ens.



Hvad siger i til de to lakker? Begge er blå, men ret så forskellige alligevel.

Her kan i se den første af mine Depend mirror lakker: Depend mirror 2038





onsdag den 26. december 2012

Barry M mint green og Essence circus confetti

Jeg håber i har haft nogle hyggelige juledage :-) 
 Min jul har været stille og rolig på den hyggelige måde. Med masser af god mad, tv og afslapning.

Efter alle de utallige jule mani`er der er set det sidste stykke tid, fik jeg lyst til at taget noget ret ujulet på neglene. Så jeg fandt en mint grønt og noget multifarvet glitter.

Begge lakker er ret nye i samlingen, så jeg tænkte at de kunne tage springet ud i livet på bloggen sammen.
Så her i de i skøn forening :-)


Barry M lakken er super fin at se på. Men jeg må være ærlig og sige at jeg ikke er så vild med, hvordan lakken er at arbejde med. På billederne er der brugt tre lag og den kunne faktisk godt tåle et lag mere, før den bliver helt dækkende.
 Den er så tynd, at den skal lægges i tynde lag for ikke, at flyde de forkerte steder hen.



Min tålmodighed er bare ikke til lakker der kræver tre lag eller mere og det hjælper ikke at den også tørrer langsomt... Overfladen har en underlig fnuller tiltrækkende tendens. Det gjorde at jeg under fotograferingen, flere gange stod og pustede fnuller og løse kattehår væk.



For at pifte den pæne men bøvlede Barry M lak op, fandt jeg min Essence circus confetti frem.
Jeg lagde to lag af den og den er ret nem at arbejde med. Måtte lige flytte lidt på glitteret med penslen men ikke noget større problem :-)
Den tørrer dejlig hurtigt, så der går kvikt at lægge to lag på.




Har i nogle Barry M lakker og hvad er jeres erfaring så evt. med dem??
Jeg er lidt nysgerrig efter, om det bare er mig, der synes den her er lidt spøjs.


søndag den 23. december 2012

Julenegle med Orly og Pure ice

Nu er der godt nok ikke længe til juleaften!! Imens jeg skriver dette indlæg er min mor ved at lave grøden til ris ala mande, så den er klar til i morgen. Det dufter bare så godt :-)

Jeg vil i dag dele mine juleaftens negle med jer, for i morgen når jeg det nok ikke.
Har lavet det ret simpelt, med bare to lakker og uden pynt eller andet.

Lakkerne jeg har brugt er den grønne Orly meet me under the mistletoe og Pure ice crushed på ringfingeren.
Orly lakken  har jeg ikke brugt før, så den har fået jule-debut med denne mani. Det klarer den godt :-)


Jeg havde ikke fået prøvet Orly lakken før, fordi jeg havde en mistanke om at den var tynd og ville kræve mange lag for at dække.
Det var heldigvis ikke tilfældet, den dækker nemlig efter to lag og den skinner og glitrer noget så smukt.



Pure ice lakken dækker også efter to lag. Efter det første lag var jeg lidt hmm, fordi den lagde sig ret ujævnt. Men så snart den fik andet lag, så var der ingen problemer. Den tørrer mat og det ser ret cool ud.
Til denne mani synes jeg dog at den skulle have noget shine, så der kom lige en topcoat ovenpå.



Har i også oplevet snestorms lignende tilstande i dag?? Her sneede det allerede lidt sent lørdag aften og da jeg vågnede i formiddags stod himmel og jord i et. På billedet ser i hvorfor vi bare er blevet hjemme i dag.

Driven bag carporten var et sted mellem knæ- og lårdybt, og med skovl ville det tage lang tid, så vi lod det være og håber det tør væk af sig selv.


 Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig dejlig jul og husk nu at nyde den gode mad og alle gaverne :-)


torsdag den 20. december 2012

Technic og Opi - det er pink!!

Pink er bestemt ikke den farve jeg har det bedste forhold til. Har aldrig været vild med hverken pink, rosa eller lyserødt. Heller ikke da jeg var yngre.
 Men jeg er dog blevet bedre ven med farverne, efterhånden som jeg har opdaget at de også kan sidde på neglene :-)

Så derfor er der i dag.... ta da da... pink på neglene!!



På alle negle er der to lag Technik vegas baby. Lakken er desværre ret svær at få helt rigtig på billeder, men det er nok på det nederste billede, den ser mest rigtig ud.

Technik lakken købte jeg i Fakta i sommers, hvor der var 5 eller 6 farver at vælge i mellem. Lakken er nem at styre og dækker efter to lag. Den tørrer rimelig hurtigt.



Da de to lag var helt tørre duppede jeg glitterlak på med en svamp.

Glitterlakken er Opi excuse moi som stammer fra "The muppets collection holiday 2011" og den er altså ret fed. Jeg bruger den ikke så tit, hvilket egenlig er synd, for den er ret fin. 

Den har en svag pink base med masser af sølv og pink microglitter og større multifarvet glittet. De større glitter stykker funkler i alt lige fra sølv.gul,rød,orange og blå nuancer.



Igen må jeg sige, at det ærgrer mig at farverne ikke er blevet bedre på billederne.... Den pink kommer ikke helt til sin ret.
Da jeg havde denne mani på, tog jeg mig selv i, at stirre på mine fingre igen og igen :-)
Denne pink lak skal helt sikkert bruges igen.


Er der nogle farver, som i bare har det svært med på neglene??

Personligt er jeg ikke så vild med de nude farver og de brune er heller ikke mine bedste venner.
Synes nude farver, får min fingre til at se underlige ud og de brune virker bare ikke så appetitlige på mig.





mandag den 17. december 2012

Chanel, Essie, Gosh, L`oreal og Opi holder julefest :-)

Ved ikke om det bare er mig, men jeg synes godt nok at december måned går stærkt!
Det er jo snart jul og i den anledning har jeg lavet en jule mani :-)

Jeg lavede en jule mani sidste år som jeg dengang var rigtig stolt af og den har jeg valgt at gendanne i år.
 Sidste år ved juletid, var jeg ret grøn i alt det her nailart halløj og havde ikke hørt om dotting eller brug af andet end penslen i lakken og præcision var jeg ikke videre skarp i.

Det første billede er den fra sidste år

Jeg husker ikke hvad for nogle lakker jeg brugte sidste år, så det kan jeg ikke fortælle det store om.
 Brugte penslen på lakkerne og lavede prikker med en eller anden dims.


Så lad os se den jeg har lavet nu her :-)


I år har jeg brugt dotting og jeg kan da se, at jeg har større præcision. Synes især det kan ses på øjnene som er runde og fine. Både Rudolf og pingo har sådan et lidt forbavset udtryk som jeg synes er lidt sjovt :-)

Jeg synes alle fem fingre ser mere lækre ud i finish, i forhold til sidste år. Jeg er dog også blevet meget mere kritisk det sidste års tid... Så jeg er altså ikke tilfreds med den lidt ujævne sorte kant på pingvinen og de røde striber på sukkerstokkene blev noget tykkere, end jeg havde håbet på.

Jeg burde næsten gøre det til en tradition, at lave dette design hver jul, så der kan ses forskel fra år til år :-)




Det er Rudolf jeg er mest glad for. Han ser bare så sød ud med den røde næse.  Jeg er som sagt ikke helt tilfreds, men der skal jo også gerne være noget at arbejde med ;-)

Det er ret sjovt at se billeder fra dengang og nu for det giver en god fornemmelse af, at man stille og roligt bliver mere sikker på hånden. 

Lakkerne jeg har brugt

Chanel coco blue (baggrund)
Chanel particulier (Rudolf)
Essie very structured (gevir)
Essie really red (nissehue)
Essie blanc (alt hvidt)
Gosh nero (alt sort)
Opi danke shiny red (rød tud og striber på sukkerstokke)
Loreal exotic canaries (pingvin næb og fødder)


Hvad siger i til min lille lak-julefest??




Masser af nye lakker :-)

I går var jeg en tur i Odense for at hilse på to skønne negle tøser, jeg kender via facebook. Havde ikke mødt dem før så det var super endelig at møde dem :-)

Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor der blev swatchet lakker til den store guldmedalje, drukket sodavand, spist chokolade og æbleskiver og snakket om både neglelak og en del andre ting og sager.
 Vi havde alle tre fundet de lakker frem fra vores samlinger som vi ikke rigtig fik brugt, så de kære lakker kunne få et nyt og kærligt hjem :-)

Jeg endte med at få 18 nye lakker med hjem og var i dag, søndag, oven i købet forbi Magasin inden jeg vendte tilbage til det jyske. Jeg skulle nemlig have byttet en tidlig julegave og valgte sært nok at bytte mig til nye lakker. Så fik lige 5 ekstra lakker på den måde :-)

Viser lige tre billeder med alle de nye beboere i Helmer :-)


Zoya Carly
 Rimmel violet metal
 Rimmel marine blue 
Pure ice grunge 
Pure ice crushed
Finger paints inkblot blue 
Finger paints 15 minutes of frame
Essence mrs and mr glitter


Dollish polish Hylian princess 
Dollish polish the hero of time
Sinful colors courtney orange 
Sinful colors let`s meet 
Sinful colors let`s talk
365 days of color summer dream 
Ciate starlet


 China Glaze tree hugger
Debby colorplay 77
Ninja polish pinkerbell
Opi diva of geneva
 Opi teal the cows come home
 Isadora sultan palace 
Isadora persian princess
Barry M mint green


Ikke mindre end 11 nye mærker kan jeg nu tilføje til samlingen.
Det er da ret godt klaret på en weekend hvis jeg selv skal sige det.
Jeg er så glad for alle de nye medlemmer af lak-flokken og de skal nok få det trygt og godt hos mig :-)

Er de ikke søde alle sammen ??

Er der nogle bestemte i eventuelt, gerne vil se før andre?? Så skriv endelig til mig :-)




lørdag den 15. december 2012

WellNails Christmassy Winter Wonderland

I dag har jeg noget på programmet, som jeg virkelig har glædet mig til at kunne vise :-)

Jeg har nemlig endelig fået fingre i tre lakker fra indie mærket WellNails!
Mærket er stadig ret nyt, så hvis du ikke har hørt om det, så skal jeg gerne fortælle lidt.

WellNails er, så vidt jeg ved, Danmarks første indielak mærke og skønne Charlotte er den kreative hjerne bag mærket.
Hun har kreeret nogle smukke lakker som er inspireret af serien How I Met Your Mother (HIMYM)
Serien kender jeg ikke så meget til, men lakkerne er sørme flotte, så måske jeg burde tjekke serien ud :-)

Lakken jeg vil vise i dag, er fra hendes julekollektion og den hedder Christmassy Winter Wonderland.
Det er en blå shimmer med blåt mikro glitter og forskellige størrelser af hvidt glitter samt holografisk sølv.




På billederne har jeg to lag CWW på alle fingre og topcoat. Jeg har ikke brugt anden lak under den, men det kan man selvfølgelig godt gøre, hvis man ønsker det. Jeg ville dog gerne vise lakken som den ser ud alene.
Normalt er jeg ikke så vild med at man kan ane forskellen mellem negleflade og negletip under lakken, men med denne lak synes jeg faktisk at det giver lidt kant til den søde lysblå nuance.

Hvis man ikke bryder sig om det look, så kan man lægge en cremelak i lignende nuance under, så den bliver 100 procent dækkende.



Hvordan er lakken så at bruge??

Glitteret fordeler sig fint på neglene, så det er ikke nødvendigt at rykke rundt med glitter stykkerne, som det kan være med andre glitter lakker. Et stort plus i min bog :-)
 
Jeg er også ret imponeret over, at en så lys lak dækker så godt med bare to lag. Den kan lægges i ret tykke lag uden at danne bobler og den tørrer ganske kvikt.

På grund af glitter stykkerne så bliver lakken lidt ujævn når den tørrer. Men det er jo meget normalt, så på med et lag topcoat eller to, så er det fikset :-)

Sidst men ikke mindst, så har den en ret neutral lugt, hvilket jeg virkelig sætter pris på.




WellNails lakkerne er alle 3-Free
 Det vil sige at de ikke indeholder de skadelige stoffet DBP, toluene eller formaldehyde.

Personligt så synes jeg det er rart, at de lakker man bruger dagligt er 3-Free. For selv om at jeg elsker neglelak, så er mit helbred altså også vigtig. Så for mig er 3-Free et skønt koncept :-)

Alle lakker fra WellNails indeholder 15 ml. og de koster fra 57-68 kr. pr. styk.


 Christmassy Winter Wonderland, The North pole Is a real place og Drunken nights at MacLaren`s
Den i midten er en glow in the dark lak.

Billedet ovenfor viser de tre lakker jeg har købt fra WellNails. Lige nu imens jeg skriver har jeg den grønne på og den er altså også skøn :-)
Den i midten har jeg endnu ikke prøvet. Indtil videre står den på mit sengebord og lyser op om natten.
Hvad skal man med vågelys når man har en glow in the dark lak ;-)


I kan læse meget mere om Charlotte`s lækre lakker på WellNails bloggen og lakkerne kan købes på Etsystore
I shoppen står priserne i dollars og der sendes internationalt.
 

Jeg håber at i er ligeså begejstret for lakken som jeg er, for den er altså virkelig skøn :-)






onsdag den 12. december 2012

Depend mirror 2038 violet dawn

Jeg har købt tre Depend mirror lakker for nogle dage siden. Havde ellers sagt til mig selv, at de ikke umiddelbart sagde mig så meget. Men da jeg stod og kiggede på dem forleden, så besluttede jeg at de da skulle have en chance :-)

De tre jeg valgte er en blå og en grøn samt den jeg viser i dag.


Der er to lag uden topcoat.

Jeg er positiv overrasket. Ikke fordi at jeg troede lakken ville være dårlig, men fordi at jeg normalvis ikke er til lyserødt. På trods af farven kan jeg nemlig rigtig godt lide den her lak :-)

Det undrer mig egenlig lidt at Depend kalder lakken for violet dawn... Måske det er mine øjne der er galt på den, men jeg synes den er mere lyserød end violet. Hvad synes i??




Lakken er nem at lægge på men den tørrer altså ikke særlig hurtigt. Da der var gået en halv times tid var lakken stadig ret blød i overfladen og efter en støvsugning, hvor jeg var forsigtig med fingrene, var lakken fuld af hakker og ujævheder. Den kræver altså en hurtigtørrende topcoat.



Men no matter what så er lakken altså super flot at se på, så jeg kan godt leve med at den kræver lidt længere tørretid end hvad jeg ellers er vant til.
Jeg ser frem til at prøve de to andre mirror lakker jeg har købt og de bliver selvfølgelig vist herinde :-)

Har i prøvet nogle af Depend mirror lakkerne?



Det sidste billede må jeg altså bare lige vise jer :-)
For noget tid siden viste jeg at vi har egern i haven. Det har vi stadig, vi har endda to egern.
Da jeg stod op for nogle dage siden sad der en ved fuglenes foderbræt og en i et træ.
Hold op hvor er de altså søde at se på :-)

Jeg har forresten, som i måske har bemærket, sat vandmærke på billederne i dette indlæg.
Det er noget jeg længe har ønsket og nu er jeg i gang med at udforske mulighederne lidt :-)





tirsdag den 11. december 2012

Stamping - Maybelline og H&M

Jeg har vist skrevet før, at stamping ikke er det jeg er bedst til. Men jeg har valgt at jeg bare må klø på og øve, øve og øve lidt mere :-)
 Så i dag er der jule stamping på programmet.
 
Er noget ærgerlig over at guld stampingen ser så utydelig ud på billederne. De stod ellers fint og tydeligt frem, men kunne altså ikke fange det ordenligt på billeder.


Lagde først to lag Maybelline volcanic red. Denne røde er en af mine jule-lak favoritter for den er bare så fin at se på :-) Den er nem at lægge på og den tørrer ganske hurtigt.
For mig er rødt bare den mest julede farve, selv om at grønt og guld også hører julen til.


Derefter stampede jeg med H&M golden treasure nogle fine små sløjfer. Det er en stamping plate fra Essence jeg har brugt. Købte tre af dem da jeg var i Flensborg for noget tid siden.

H&M lakken er rigtig lækker og hvis den bruges almindelig, så dækker den ved to lag og tørrer hurtigt.


Jeg synes at denne ide med rødt og guld er dejlig julet, uden at være vildt opsigsvækkende. Nogle gange så er simpelt og lidt diskret bare rart.
 Så kan man jo altid finde neon farverne frem en anden dag :-)

Har i også dage hvor det bare skal være simpelt? Eller skal det helst være så vildt som muligt på jeres negle?




mandag den 10. december 2012

Jul med Maybelline og Opi

Jeg fik lyst til at lave noget glitrende uden at det blev alt for vildt. Så derfor fandt jeg på noget neutralt pyntet med lidt bling :-)

Førhen var glitter noget jeg synes var flot på andres negle, ikke mine egne. Det ændrede sig (heldigvis) i takt med, at jeg begyndte at snakke med nogle skønne bloggere på fb som er vilde med glitter og glimmer. Deres glitter-glæde har påvirket mig. Jeg er blevet mere glitter positiv.

Glitter positiv... det lyder som en behagelig sygdom ;-)

Og så går vi videre til neglene



Jeg startede med at lægge to lag Maybelline rose poudre. Det eneste minus angående Maybelline er, at der ikke er vildt mange farver at vælge i mellem. Jeg er rigtig glad for Maybelline`s lakker på grund af den hurtige tørretid samt at de er nemme at lægge pænt.

Mine fingre er forresten ikke lavet af voks, de er bare smurt ind i håndcreme :-)


Ringfingeren duppede jeg Opi rising star på med en svamp. Rising star var en af mine første Opi lakker og den er bare super flot. Den glimter og glitrer noget så skønt. Den er dog lidt tynd så den kræver tre lag for at sikre fuld dækning, hvis den bruges alene.

På de andre fingre har jeg lagt to lag Opi getting miss piggy with it. Lakken er super flot, men jeg orker ikke bruge den for sig selv, da jeg synes den kræver alt for mange lag for at blive dækkende.
Så jeg bruger den som effekt ovenpå andre lakker, hvilket den tilgengæld også gør rigtig godt :-)


Jeg er rigtig glad for den her mani. Synes det blev rigtig fint med blandingen af neutral lak og glimmer.
Tror den ide skal afprøves med for eksempel grøt glitter og lidt sølv.

Hvordan har i det med negle der glitrer og glimter?? Er i lidt tilbageholdende som jeg, eller er i som ravne der elsker alt der glimter?


lørdag den 8. december 2012

Chanel malice med et twist

Jeg ved ikke hvordan i har det med kulde og frost... Men puha altså jeg går og fryser for tiden. Dem der påstår at folk med ekstra kilo ikke fryser... de enten lyver eller aner ikke hvad de taler om ;-)

Heldigvis så er kulden en strålende undskyldning for, at pakke sig ind i et tæppe og lave blogindlæg :-)

For nogle dage siden viste jeg den lækre Chanel malice og det vil jeg faktisk også gøre i dag.
Selvfølgelig med et lille twist, så bare rolig det bliver ikke de samme billeder jeg viser igen.

Jeg var nemlig forbi den lokale Matas i sidste uge og fik øje på de nye Lóreal lakker der indeholder både aluminiums partikler og diamantstøv og jeg kunne ikke gå hjem, uden at have en af de fire lakker med hjem.
Valgte topcoat lakken der hedder crystalissime for den stod bare og så så fin ud og anderledes ud
.
Da jeg havde Chanel malice på i forvejen, blev den nye Lóreal straks lagt ovenpå da jeg kom hjem


Malice med L`oreal color riche crystalissime ovenpå.

Prøv lige at se hvad den fine topcoat gør ved vinrøde Chanel malice!!

Jeg synes det er helt fantastisk at en topcoat kan give så dratisk en ændring. Lóreal lakken har som det ses, et lilla skær og den funkler og glitrer noget så fint.


Der er to lag Chanel malice med to lag Lóreal ovenpå.
Lóreal lakken er nem at bruge pga. den dejlig brede pensel og den tørrer forholdsvis hurtigt.


Hvis ikke i har denne lak, så bør i helt sikkert overveje at få fingre i den. Jeg synes i hvert fald at den er super flot :-)

Malice og Loreal crystalissime topcoat

På det sidste billede ses de to lakker sammen. Det viser tydeligt at malice altså normalvis er rød og ikke funklende lilla. Men via lidt trylleri så kan (næsten) alt som bekendt lade sig gøre ;-)

Original posten med Chanel malice kan ses HER

Hvad siger i til sådan en topcoat?? I har vist fornemmet hvad jeg synes...




fredag den 7. december 2012

Pretty and polished sand art

Jeg har været med i en såkaldt Secret Santa ting for skandinaviske negle-folk, hvor alle får en deltager, de skal sende en pakke til. I går modtog jeg min pakke og sikke en gave :-)

Lakken i dagens blogindlæg er en af gaverne og den er fed!!
Jeg havde faktisk ikke hørt om denne lak før og jeg er derfor meget imponeret over, at Santa kunne fornemme at den ville falde i min smag.

Pretty and polished sand art

Det er en klar base med to størrelser hexagoner (sekskanter) i grøn,gul,pink,lysrød og blå.
Jeg har lagt to lag af den, ovenpå henholdsvis hvid og sort lak. Lakken fremstår ret forskelligt oven på de to lakker, hvilket jeg synes er ret fedt :-)


På sort fremstår glitter stykkerne tydeligt adskilt fra hinanden og på hvid ser de mere udflydende ud, når man ser neglene på afstand.
Oven på sort minder lakken mig om om små pixels på billeder, i mens den på hvid, minder mig om noget der kan spises... hvorfor der popper mad op i mine tanker?? Øhh godt spørgsmål :-) Kagekrymmel måske...


Solen var fremme i dag!! Billedet er taget udendørs :-)

Selve lakken er ret tyk og der er masser af glitter i den. Jeg brugte to lag. Det første blev ret tykt og det næste lavede jeg så noget tyndere.
Den tørrer ret hurtigt og får en lidt ujævn overflade på grund af alle de lækre glitter stykker. Det fikses dog nemt med en omgang topcoat :-)



Jeg synes at lakken er rigtig flot på både sort og hvid. Kan dog bedst lide den på hvid, for jeg synes altså at det lidt udflydende udseende ser lækkert ud :-) Kan især godt lide den måde det grønne og gule glitter ligner hakkede pistacie nødder. Det er måske derfor det minder mig om mad ;-)


 Close up 

Her kan man virkelig se de små hexagon stykker. Lidt sjovt at der kan ses små prikker på de store blå. 

Close up

Da jeg fik zoomet ind på dette billede, fik jeg øje på alle luftboblerne. De kan overhovedet ikke ses ellers.
Det er nok sket fordi, at det første lag glitter blev alt for tykt. Det var en bruger-fejl, så det skal lakken ikke have skylden for :-) 

Det blev da en lang smøre denne gang... Men sådan er det jo når man er begejstret for noget :-)

Secret Santa gav også andre lakker :-) Det er Maxfactor fantasy fire (som jeg har sukket efter lææænge), Hits dionisio en lilla holo (jeg har længe ledt efter en mørklilla holo) OG som om det ikke var nok, så fik jeg også lige Chanel particuliere som en "lille" ekstra gave. Den har jeg også længe ville have fat i.

Min Secret Santa er Marie-Luise fra Lauriestrodesfunwithnails og hun skal have et stort tak, for at have sendt mig sådan nogle fede lakker.
Jeg er virkelig imponeret over, at hun har ramt min smag så godt :-)

Har nogle af jer læsere, prøvet sådan en secret santa eller noget lignende?? Jeg har virkelig nydt det og kan kun anbefale det :-)

Er der nogle af jer som har sand art?? Kan i anbefale andre farver at bruge den ovenpå?