onsdag den 20. marts 2013

Nailart challenge - Marts

Så for den, bloggen har stået stille lidt for længe... Det er ikke sådan at være i arbejde igen ;-)

I dag har jeg dog fri, og det passer glimrende med, at vi er i dag har d. 20 og det dermed er tid for min 3. challenge i min egen lille 2013 nailart challenge :-)

Temaet for marts måned er :  signs of spring - forårstegn

Det er jo ikke ligefrem fordi, at vejret minder særlig meget om forår lige nu. Imens jeg laver dette indlæg, bliver asfalten udenfor mere og mere hvid... Men nu skal vejret jo ikke bestemme over min challenge, så jeg har ladet mig inspirere af det forår jeg glæder mig til, samt at det om ikke så længe er påske :-)



Startede ud med et enkelt lag Gosh silky mint. Havde helt glemt hvor godt den dækker, så det var en dejlig lille påmindelse.

Lavede så en lille påskehare på ringfingeren. En lille betuttet hare, tror jeg da vist ;-) Det hvide er Essie blanc og den neon agtige pink er Gosh neon baby. Den sorte er Gosh nero, min eneste sorte lak.


På de andre fingre er der dottet med Chanel mimosa, som er en fin gul shimmer. Jeg elsker mine Chanel lakker, så mimosa skulle lige have lov med at være med :-)


Næste gang det er challenge tid, er temaet spring fashion - forårs mode. Det bliver sikkert noget med pasteller indblandet, men det må tiden vise.




På grund af pausen på bloggen, har jeg en hulens masse billeder liggende af manier fra februar samt nogle stykker fra marts, dem vil jeg kaste ind på bloggen løbende.
 Så der kommer nok en blanding af billeder, med lange og korte negle den næste tid.

Kan jo på grund af mit arbejde, ikke have så lange negle, som jeg egenlig helst vil have. Men på plus siden så giver arbejde penge og råd til mere lak ;-)

torsdag den 7. marts 2013

Arbejd arbejd og hest i weekenden

Jeg vil bare lige komme med en lille update, så i ved hvorfor her er lidt stille for tiden.

D. 25 feb. startede jeg i et vikariat i hjemmeplejen og det tager meget af min opmærksomhed. Både at skulle lære nye kollegaer og borgere at kende, samt det mere praktiske i at kunne finde vej i en by jeg kender, men ikke kan finde rundt i, når det kommer til villakvarterer...

Nyder virkelig at være kommet i gang igen, men kan også mærke at det  er lidt trættende. Så når jeg har slapper jeg bare af og lader op.

I morgen og søndag skal jeg en tur til Herning, for at se hingstekåring og tilhørende gallashow :-)
Glæder mig utrolig meget, men det gør desværre, at der ingen nye blog indlæg kommer.


I får dog lige et enkelt billede, af mine nyeste lak indkøb :-)


Var forbi Matas i dag og der var "4 Sally Hansen for 100 kr." Snuppede lige to nye fra Gosh plus en Sally H. lustre shine med oven i købet :-)


søndag den 3. marts 2013

Saffron 15 og Maxfactor angel nails

Jeg synes der mangler lidt grønt og lækkert, så det er hvad jeg viser i dag.

En billig lak og en ikke helt så billig lak, nemlig den grønne Saffron og en champagne farvede fra Maxfactor.

Købte en god håndfuld eller to, af Saffron lakkerne inden jul og har efterhånden fået prøvet dem alle sammen. Den grønne jeg viser i dag, er klart min favorit :-) Den har en super lækker shimmer finish og jeg eeelsker jo shimmer.



Saffron lakken bliver dækkende, med bare to lag og den er nem at lægge, på trods af den lidt tykke konsistens. Tørretiden er tilgengæld ikke så imponerende... Den overflade tørrer ret hurtigt, men den forbliver blød ret længe, hvilket ikke er super praktisk.

Den pink shimmer jeg har fra samme mærke, har ikke samme problem, men den er heller ikke så tyk.



Men hvad den ikke har i tørretid, har den tilgengæld i lækkert udseende. Jeg er bare helt vild med farven og mængden af shimmer i den her lak :-)
Jeg har overvejet at lægge et enkelt lag af lakken oven på, en hurtigt tørrende grøn cremelak. På den måde undgår man flere tykke lag, det tror jeg kunne afhjælpe problemet med den lidt lange tørretid.



Da jeg havde beundret den smukke grønne lak, fik jeg en ide om at den da lige skulle have lidt ekstra bling.

Jeg fandt Maxfactor angel nails frem og duppede den på alle negle, med en skumsvamp. Ville nemlig ikke gøre den dækkende, for jeg ville stadig kunne se den grønne lak.

Det kom til at se sådan her ud




Angel nails, er en super flot shampagne farvet foil lak, som er dækkende efter to lag og tørrer dejligt hurtigt.
Jeg bruger den dog sjældent alene, da den er lige lovlig lys, i forhold til min hudtone. Mine fingre ser helt spøgelses-agtige ud, med sådan en farve på neglene.
Men den er tilgengæld rigtig god til gradient og andre detaljer ovenpå andre lakker :-)



Hvad siger i til det her look??

Jeg synes det ser ret godt ud, men kunne måske godt have ønsket at den grønne var mere synlig. Men jeg kan rigtig godt lide selve looket, med blandingen af grøn bund og masser af bling :-)




fredag den 1. marts 2013

Orly meet me under the mistletoe og Gina Tricot wicked green

Jeg har det med at glemme de billeder jeg får taget... Så i dag vil jeg vise en mani jeg havde på inden jul.
 Der er lidt jul over lakkerne, men ikke mere end at de sagtens kan bruges på andre tidspunkter :-)

Orly, Gina Tricot og Models own




Først lagde jeg tre lag af den mørk grønne Orly meet me under the mistletoe. En lækker duochrom flakie i en jelly base. På mine billeder kan det gyldne i lakken ikke ses så godt, men det er der altså.

Lakken er lidt tynd i det så tre lag, er altså nødvendigt, før lakken dækker godt nok. Tilgengæld så tørrer den ok hurtigt, så det tredje lag gør ikke så meget.
Det første lag havde en blålig tone, men den forsvinder så snart andet lag kommer på.



Orly lakken er super flot at se og den skal helt klart bruges noget mere :-) Jeg har faktisk ikke så mange grønne lakker, men denne er bestemt en vinder i samlingen.

Jeg tænkte dog at den godt kunne tåle lidt mere bling, så noget måtte gøres...
Valgte en grøn glitter med gyldne toner fra Gina Tricot lak frem og duppede den på tipperne. Det gav et diskret men dog glitrende look. Jeg synes det så rigtig fint ud.

Synes også at det ekstra glitter skjuler den lidt synlige neglekant, som Orly lakken ikke ville dække på tipperne. Synes at det ser træls ud, så lidt glitter var en god måde at fjerne det problem :-)



Dagen efter fik jeg så lyst til liiige, at give den et lag glitter holo udover det hele... Havde/har jo en masse lakker, som jeg ikke har fået prøvet endnu. Så når en mani er en dag gammel, så får den tit lige et nyt lag af et eller andet.

Lakken jeg greb den dag, var Models own juicy jules. En fed glitter holo i en klar base, som kræver tre-fire lag, før den kan dække alene.
Denne gang lagde jeg dog bare et enkelt lag, så den grønne lak stadig kunne ses.

Jeg elsker juicy jules, men ved ikke helt om den her kombi er godt eller skidt... Hvad synes i??




Tre lakker trin-for-trin sådan lidt efter lidt...
Gør i også det nogen gange, når en mani lige skal friskes op?

Jeg bruger det tit når der er lidt slidt, men jeg ikke gider lave en helt ny mani :-)