fredag den 1. marts 2013

Orly meet me under the mistletoe og Gina Tricot wicked green

Jeg har det med at glemme de billeder jeg får taget... Så i dag vil jeg vise en mani jeg havde på inden jul.
 Der er lidt jul over lakkerne, men ikke mere end at de sagtens kan bruges på andre tidspunkter :-)

Orly, Gina Tricot og Models own
Først lagde jeg tre lag af den mørk grønne Orly meet me under the mistletoe. En lækker duochrom flakie i en jelly base. På mine billeder kan det gyldne i lakken ikke ses så godt, men det er der altså.

Lakken er lidt tynd i det så tre lag, er altså nødvendigt, før lakken dækker godt nok. Tilgengæld så tørrer den ok hurtigt, så det tredje lag gør ikke så meget.
Det første lag havde en blålig tone, men den forsvinder så snart andet lag kommer på.Orly lakken er super flot at se og den skal helt klart bruges noget mere :-) Jeg har faktisk ikke så mange grønne lakker, men denne er bestemt en vinder i samlingen.

Jeg tænkte dog at den godt kunne tåle lidt mere bling, så noget måtte gøres...
Valgte en grøn glitter med gyldne toner fra Gina Tricot lak frem og duppede den på tipperne. Det gav et diskret men dog glitrende look. Jeg synes det så rigtig fint ud.

Synes også at det ekstra glitter skjuler den lidt synlige neglekant, som Orly lakken ikke ville dække på tipperne. Synes at det ser træls ud, så lidt glitter var en god måde at fjerne det problem :-)Dagen efter fik jeg så lyst til liiige, at give den et lag glitter holo udover det hele... Havde/har jo en masse lakker, som jeg ikke har fået prøvet endnu. Så når en mani er en dag gammel, så får den tit lige et nyt lag af et eller andet.

Lakken jeg greb den dag, var Models own juicy jules. En fed glitter holo i en klar base, som kræver tre-fire lag, før den kan dække alene.
Denne gang lagde jeg dog bare et enkelt lag, så den grønne lak stadig kunne ses.

Jeg elsker juicy jules, men ved ikke helt om den her kombi er godt eller skidt... Hvad synes i??
Tre lakker trin-for-trin sådan lidt efter lidt...
Gør i også det nogen gange, når en mani lige skal friskes op?

Jeg bruger det tit når der er lidt slidt, men jeg ikke gider lave en helt ny mani :-)
2 kommentarer:

  1. Hmmm, tror nok jeg foretrækker de to første trin - men det sidste foto er nu osse meget pænt ;)

    SvarSlet
  2. Enig med Maria, synes også de to trin er flottest :) Synes Juicy jules dækker de andre lidt for meget ;) Men den vil helt sikkert være fed alene! :D

    SvarSlet