onsdag den 20. marts 2013

Nailart challenge - Marts

Så for den, bloggen har stået stille lidt for længe... Det er ikke sådan at være i arbejde igen ;-)

I dag har jeg dog fri, og det passer glimrende med, at vi er i dag har d. 20 og det dermed er tid for min 3. challenge i min egen lille 2013 nailart challenge :-)

Temaet for marts måned er :  signs of spring - forårstegn

Det er jo ikke ligefrem fordi, at vejret minder særlig meget om forår lige nu. Imens jeg laver dette indlæg, bliver asfalten udenfor mere og mere hvid... Men nu skal vejret jo ikke bestemme over min challenge, så jeg har ladet mig inspirere af det forår jeg glæder mig til, samt at det om ikke så længe er påske :-)Startede ud med et enkelt lag Gosh silky mint. Havde helt glemt hvor godt den dækker, så det var en dejlig lille påmindelse.

Lavede så en lille påskehare på ringfingeren. En lille betuttet hare, tror jeg da vist ;-) Det hvide er Essie blanc og den neon agtige pink er Gosh neon baby. Den sorte er Gosh nero, min eneste sorte lak.


På de andre fingre er der dottet med Chanel mimosa, som er en fin gul shimmer. Jeg elsker mine Chanel lakker, så mimosa skulle lige have lov med at være med :-)


Næste gang det er challenge tid, er temaet spring fashion - forårs mode. Det bliver sikkert noget med pasteller indblandet, men det må tiden vise.
På grund af pausen på bloggen, har jeg en hulens masse billeder liggende af manier fra februar samt nogle stykker fra marts, dem vil jeg kaste ind på bloggen løbende.
 Så der kommer nok en blanding af billeder, med lange og korte negle den næste tid.

Kan jo på grund af mit arbejde, ikke have så lange negle, som jeg egenlig helst vil have. Men på plus siden så giver arbejde penge og råd til mere lak ;-)

3 kommentarer:

 1. Nååhr, hvor er den betuttede hare sød! :)

  SvarSlet
 2. Fede neglelakker!

  Håber da i vil blive fast læser, jeg er nemlig ved jer - men det er selvfølgelig op til jer selv!
  Smid gerne en kommentar ved seneste indlæg!

  Knus

  kathrineenggaard.blogspot.dk

  SvarSlet