fredag den 28. juni 2013

Fælles Fredag - Gradient eller ombre

Så er det fredag igen igen :-) og dermed tid til Fælles Fredag

Sidste uges tema (water decals) var nyt for mig, det er denne uges tema ikke. Men derfor er det alligevel et godt emne :-)

Jeg har valgt at lave en holo gradient. Kan ligeså godt sige det nu : Jeg er overmåde tilfreds med resultatet! Synes det blev rigtig fint :-)Har brugt to Foxy Paws lakker. Den lyse er only teardrops (som blev udgivet i forbindelse med at DK vandt MGP) og den mørke er I`m blue.
 Super fede lakker som passer uhyre godt sammen :-)Jeg startede med at lægge to lag af den lyse på alle negle. Da det var tørt, lavede jeg en grov gradient ved at duppe den mørke ovenpå yderst på neglene.
 Var ikke tilfreds med det resultat, men tænkte at det må kunne løses.

Lagde så en stribe af hver lak ved siden af hinanden, på et stykke papir og brugte en svamp til at samle det op. Duppede så svampen frem og tilbage ovenpå den grove graduering og så blev det straks meget bedre :-)

Sluttede af med topcoat, da gradients tit bliver lidt ujævne pga. svampen.Se lige alt det smukke holo glitter! Jeg eeeelsker det :-) Holo bliver man da vist aldrig træt af...

Må forresten lige fortælle, at jeg på det sidste er begyndt at snige lak med på arbejde. Altså på neglene. Hmm og hvorfor er det nu noget særligt?? Jo jeg arbejder som hjemmehjælper og egenlig så er det ikke velset, at man bruger neglelak i det erhverv...
 Men altså jeg tænkte at det skulle prøves, for mine negle (læs: mig) kan ikke lide at gå 5 dage i træk uden lak på.

Og hvad er der så sket? Ja indtil videre har mine kollegaer ikke sagt noget til det. Men det har "mine" borgere tilgengæld! De eeelsker det :-) Flere har kommentaret mine negle og de synes at det er dejlig forfriskende at se og de følger med i om jeg har en ny på :-)

Skulle hilse og sige, at ældre damer er tossede med hololakker!! Det er altså bare så hyggeligt :-) Håber at i er ligeså vild med min gradient, som jeg selv er :-)


I næste uge er Fælles Fredag temaet : Tape  


Kig endelig forbi de andre Fælles fredag deltagere! Det er det hele værd :-)

8 kommentarer:

 1. Det er en flot og meget vellykket gradient. Jeg er, som du ved, også holo-fan! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Holo fan...dig?! Er du virkelig ;)

   Slet
 2. Nuiii, den er supersmuk, den gradient - men jeg er jo også en af de ældre damer ;) hehehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tusind tak Maria!!
   Jeg var også helt pjattet med den :)

   Slet
 3. Det er du søreme sluppet godt fra - det ser super fint ud :-) Jeg burde også lufte mine holo'er noget mere...tror det er over et år siden sidst :-/

  SvarSlet
 4. åhhr hvor sød historie! Gamle damer der elsker holo, det lyder da heller ikke helt tosset;) Og lige meget streliteten skal vi jo alle dø, er da bedre de hygger sig imens de stadig er der og kan dine negle gøre lidt er det da kun godt - samtidig ville det med dem der holder øje også give hurtige tegn på om de er ved at miste hukommelsen:)
  Og derudover er det også flot hvad du har lavet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig! Nogle gange kan det også blive for sterilt.
   Vi skal jo herfra på den ene eller anden måde og hvorfor så ikke gøre det med fest og farver :)
   Jeg fornemmer i hvert fald tydeligt at de gamle nyder det og liver op :)

   Slet
 5. Dejligt med lak på arbejde :-) Og hvor er det altså bare super flot og lækkert. Meget smukt.

  SvarSlet