mandag den 29. april 2013

Depend 2032 holo and Gosh silver

I dag viser jeg mine bededagsnegle.Var så heldig at fri i de dage, så der skulle luftes lidt lak :-)

But first: A little info for my foreign readers. From now on, there will be a english summary at the end of every blogpost. Just to tell what colors i use, number of layers and other important stuff.
I hope you will enjoy, this new feature :-)

Tilbage til neglene... Jeg havde sådan håbet på sol og noget der lignede sommer, så jeg lagde holo på, inden jeg skulle på udflugt i fredags. Men desværre var solen ikke pokkers meget fremme. Faktisk kom solen først frem i går og der var jeg på arbejde = ingen lak på :-(

Men når solen svigter så er det jo heldigt, at der findes kunstigt lys, så jeg fik fanget nogle billeder af hololakken alligevel.

Mit valg faldt på den blå Depend 2032 fra deres holo kollektion.

 Billede taget i kunstigt lys/artificial light

Det var nødvendigt med tre lag, før den dækkede godt nok. Men heldigvis tørrer Depend Holoerne ret kvikt, så det tredje lag gør mig ikke så meget.
Jeg er rigtig glad for de Depend holoer jeg har fået fat i, har 6 i alt. Dog må jeg sige, at sølv versionen er så tynd at den kræver mindst 4 lag, før den dækker bare nogenlunde...
Men så bruger jeg den bare som topcoat i stedet for. Så kan alle lakker blive til holo og det er jo slet ikke så slemt :-)


Udenførs i sol/sunlight

Denne holo er ikke den stærkeste, når den bæres i skygge eller dæmpet lys. Men tag den med ud i solen og så er den altså rigtig flot :-)
Jeg kan faktisk godt lide, at den er lidt diskret uden direkte at være kedelig. Nogle gange kan jeg godt lide at bære holo, uden at lakken skriger "se mig! se mig!!" til hele verden.

Til accent nail har jeg brugt Gosh silver. En foil agtig lak, som krævede to lag for at dække. Lakken tørrer hurtigt og den glimter og skinner helt vildt flot :-)


Skygge med blitz/shadow with blitz

Jeg var så uheldig at knække tommelfinger neglen på min swatch hånd i sidste uge... resultatet kan ses nedenfor :-(
Har lidt en ide om, at der i den næste uge eller to, kommer 4-finger billeder på bloggen, for så kort en negl er bare ikke pokkers flatterende.
Har dog billeder liggende af ældre mani`er, hvor alle fem fingre er med, som jeg også vil vise jer.

Synes dog lige at dette billede skulle med, da det viser holo effekten ganske godt.


Close up

English summary : For this mani i have used 3 layers of Depend 2032 holo. Fast drying and easy to use polish. The accent nail is Gosh silver, that uses 2 layers and also dry fast.4 kommentarer:

 1. Jeg gad godt vide hvordan den er sammenlignet med "Holographic" fra GOSH :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 2. Jeg ville have svært ved at bruge en lak der skulle ha' 3 lag når flasken er så lille!

  SvarSlet
 3. Ej, jeg har brugt mine Depend holoer ALT for lidt - jeg tror faktisk kun, at jeg har brugt én af dem, nemlig lige præcis denne her. Jeg lagde den over en mørkere farve, også for at få den til at skrige "se mig!" lidt mere, haha! :D

  SvarSlet
 4. That Depend holo looks great!

  SvarSlet