fredag den 16. august 2013

Fælles fredag - chevron nails

Fælles fredag igen og denne gang med chevron nails som tema :-)

Jeg glæder mig ret meget til, at se hvordan de andre deltagere har fortolket tema`et, for når man googler chevron nails, kommer der flere slags mani`er. Alt lige fra zig-zag mønstre til enkelte arrow-lignende symboler.

Da jeg skulle igang med min version, var jeg sådan lidt "hmm øhh how to do it" for jeg var bare ikke i humør til, at sidde og kæmpe med at klippe tape i facon... Så det i ser på mine billeder er i frihånd og så helt ærligt bedst ud på en armslængdes afstand ;-)Som base lagde jeg to lag Essie blanc. Har for nyligt købt min 2. blanc og jeg er totalt juhuu over, at den er med bred pensel. Det gør det meget nemmere, at få lakken lagt jævnt :-)

Den øverste grønne zig-zag linie er faktisk lavet med tape. Droppede så tapen til resten, da jeg ikke havde tålmodighed til at lade det tørre inden jeg forsatte.
 Så resten er lavet på 10-15 min. med dotting tool og en lille nailart pensel.Til dotting og zig-zag har jeg brugt to China Glaze lakker, som jeg har adopteret fra den søde Nailant :-)
Den grønne er I`m with the lifeguard og den anden er splish splash. To lakker som jeg længe har sukket efter og så var Nailant så flink at sætte dem til salg. Utrolig at man kan være så heldig en gang i mellem.

Skal da lige nævne, at accent neglen er Essie beyond cosy. Super fed sølv glitter, som dækker med to lag.Det var så min version, af ugens fælles fredag tema :-)
Får en underligt lyst til at spise påskeæg, når jeg kigger på billederne ;-)


Næste uges Fælles fredags tema er : sideway manicure - lidt som en fransk manicure, bare med den franske kant på siden af neglen. Eller hvad man nu finder på, at pynte kanten med ;-)


Husk endelig at tjekke hvad de andre skønne deltagere har fundet på, til denne uges tema :


9 kommentarer:

 1. Ser fedt ud Anne:) som et neon-påskeæg og hvor var det da dejligt heldigt stinna lige havde dem til dig;) jeg fik også selv nappet mig 3 lakker fra hende jeg havde siddet og sukket over længe før. Det er da bare lækkert når man kan hjælpe hinanden sådan;)

  SvarSlet
 2. Jeg sidder også og får helt lyst til påskeæg :) De er meget flotte!!

  SvarSlet
 3. Der en smule påskeæg over dem, men et sejt påskeæg B) Kan godt forstå du ikke gad til at bøvle med tape. nogle gange tager det bare for lang tid! Men synes du har fået et super fedt resultat alligevel :)

  SvarSlet
 4. Flot :-) Jeg tænkte også lige påskeæg, da jeg så dem - men det er lækre påskeæg :-)

  SvarSlet
 5. Det er super sødt Anne Mette, og nogle dejlige farver :)

  SvarSlet
 6. Jeg kan også fornemme påskeæg, men også sommer :-) De ser fine ud!

  SvarSlet
 7. Gud vad fint!

  Du vill inte vara med i vår nail art-tävling?

  Hälsningar,
  Ulrika på IsaDora

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle flotte negle - gid jeg var så kreativ!

  Kig gerne forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)

  /Amalie.

  SvarSlet