tirsdag den 23. april 2013

Sally Hansen jaded

Lige for tiden har jeg bare mest lyst til at gå med pink nuancer eller neon lakker... Men det ville nok blive lidt ensformigt at vise kun det på bloggen, så i dag viser jeg nogle billeder som jeg helt havde glemt.

Sally Hansen Jaded er ikke normalvis en farve jeg ville købe, da de lyse støvede farver ikke er min favorit, men da jeg så den på Club Matas point shoppen så tænkte jeg "hvorfor ikke prøve" og så brugte jeg lidt point på den :-)Det er en lidt sjov lak, da den ser meget forskellig ud, alt efter hvordan lyset er. Den kan se både blå, grå og grønlig så den er lidt personligheds forstyrret ;-)
Normalvis er jeg vild med lakker der farveskifter, men ikke når det "bare" er en alm cremelak.


Lakken krævede tre lag før den dækkede, da den er ret tynd og upigmenteret. Men når de tre lag er lagt, får lakken tilgengæld en super lækker blank finish, som jeg jo elsker.
Som i nok kan fornemme, så får denne lak desværre ikke mit lak-hjerte til at banke specielt hurtigt.
Selve lakken fejler jo egenlig ikke noget, den er bare ikke min stil. Synes ikke rigtig farven gør det store for mig og min hudtone.
Men hey alle lakker kan jo ikke gøre alle tilfredse, så jeg lever med det :-)
Har i prøvet at få fat i en lak, som i bare aldrig rigtig blev særlig vild med??
Hvis ja, hvad for en lak var det? Jeg vil gerne høre :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg fik en af de utallige Peridot-dupes i en swap engang. Den er meget fascinerende, men farven er jo bare overhovedet ikke mig, så jeg har aldrig brugt den. Jeg nænner dog ikke at skille mig af med den :)

    SvarSlet
  2. Jeg ville heller ikke være vild med det gråligt-støvede look den her har, og ja, jeg kan ikke komme med konkrete eksempler, men der er helt klart lakker, der har skuffet, når jeg først så dem i virkeligheden :)

    SvarSlet