tirsdag den 28. maj 2013

Opi get your number - Liquid sand

Jeg har indtil videre ikke været med på textur bølgen, som ellers har hersket i en del måneder.

Men da der for nogle uger siden var "tag 3 betal for 2 Opi lakker" i Matas valgte jeg at udnytte tilbuddet og snuppe denne blå lak fra Opi. 
Get your number er en del af Mariah Carey kollektionen, som består af 8 lakker hvor af 4 er Liquid sand lakker.Lakken tørrer mat og den får en ujævn/grov overflade. Jeg må sige, at den grove fornemmelse ikke rigtig er min favorit. Synes simpelthen ikke om følelsen af, at lakken river i mit tøj...

Har dog en plan om, at skulle nogle andre texture lakker, da de ikke alle er så ru som den her fra Opi.

Men nu er det negative også overstået :-)

Lakken er uhyre flot for den glimter og glitrer, så det er en drøm! Den er simpelthen helt vildt lækker!
På billederne har jeg brugt tre lag. Jeg tror godt at den ville kunne bruges, med kun to lag. Men jeg fik lagt det første lag så ujævnt, at det 3. lag var nødvendigt for at gøre den ensartet. Altså en fjumre fejl, som lakken ikke kan gøre for.

Jeg ved at en del andre, også synes at denne Opi er for ru og at de derfor lægger topcoat på den, selv om det egenlig ikke er meningen... Det har jeg også prøvet og det så sindsygt godt ud!! Var desværre ikke så snedig at snuppe billeder af det.

Billeder af hele Mariah kollektionen, kan ses hos lucysstash som også viser sand lakkerne med topcoat :-)


Jeg har faktisk også haft den lilla liquid sand fra Mariah kollektionen, men den brød jeg mig simpelthen ikke om. Så den er solgt og givet videre til et kærligt hjem :-)


Er i hoppet på texture trenden, eller er i ligesom jeg, lidt tilbageholdende??

I er meget velkomne til, at give mig tips om nogle der er knap så ru :-)


English summary: For this mani i used three easy layers of Opi get your number. This polish is so pretty, but i must admit that the gritty feeling is`nt my favourite... So i have also used it with topcoat and that looks amazing, but i did`nt take any pictures of that
Over the last picture you can see a link, that shows get your number with topcoat.1 kommentar:

  1. Jeg er på med texture lakkerne. Jeg kan dog ikke helt undvære min topcoat, men mange af dem er så ru, at de behøver to lag topcoat, så et enkelt lag gør ikke noget :)

    SvarSlet