fredag den 10. maj 2013

Fælles fredag - Blomster

Huhej så blev det fredag igen! Og det betyder jo 2. etape af projekt "fælles fredag" hvor en masse dejlige neglebloggere, laver nailart ud fra fælles tema :-)

Denne fredags tema er : Blomster

Uhh jeg har lige fra jeg så dette tema tænkt "åhh shiit" for jeg er altså ikke hammer god til at tegne frihånd eller andet mere detaljeret.. Nå men tog det som en udfordring og fik lavet noget, som faktisk ikke blev så ringe endda :-)Startede ud med to lag Essie mojito madness. Super lækker saftig grøn lak, som bare er super nem at lægge og tørrer fuldstændig blankt op.

Måtte så igang med at lave en slags blomster ;-) Fandt en lille pensel og malede det hvide med Essie blanc. Blanc er den eneste lak jeg indtil, snart har brugt en hel flaske af... bruger den tit under neon og til nailart.
Blomsterne blev ikke særlig ens, men hva pokker, blomster er fra den vilde natur, så det skal ikke være perfekt skal det vel?! ;-)Da det hvide var godt tørt, fandt jeg en lysrød lak frem. Valgte Opi suzi´s hungary again som jeg duppede på med en fluffy vatpind.

Til sidst tilføjede jeg lidt bling-bling med Models own juicy jules, som også blev påført med vatpind.
Jeg elsker juicy jules med alle de fine farver der er i holo glimmeret :-)
Hvad siger i til mine blomster?? Første gang jeg maler jeg blomster i frihånd :-)

Næste gang vi har fælles fredag er temaet water marble ! Uhh jeg elsker det tema :-)

10 kommentarer:

 1. hvor er du god!!! og du har helt ret - blomster behøver slet ikke at være perfekte ! :-)

  SvarSlet
 2. Det med at de ikke skal være perfekte kunne vi alle lære noget af (tror vi alle har det problem tøhø) og den der teknik med vatpind har jeg ikke hørt om før - den kommer jeg da helt sikkert til at bruge en dag :)

  SvarSlet
 3. De er super lækre. Jeg er også selv helt vild med Mojito Madness :-) Jeg kan rigtig godt lide at de netop ikke er ens - som du siger de er jo sådan i naturen:-) Jeg er også helt vild med den måde du har taget billedet op ad spejlet - det kan være jeg må låne den idé en dag ? :-)

  SvarSlet
 4. De er da flotte .. Water marble er tværtimod en af dem jeg gruer lidt for :D

  SvarSlet
 5. De behøver da slet ikke at være ens alle sammen :) Jeg kan godt lide at du har tilføjet lidt glimmer der lige giver noget ekstra :)

  SvarSlet
 6. De ser rigtigt søde, Anne Mette :)

  SvarSlet
 7. De er flotte - og jeg er vild med den effekt, du har lavet med glitteret!

  SvarSlet
 8. De er rigtig søde! Er vild med effekten af blomsterne på tippen af neglene. Et fedt alternativ til en fransk manicure :-)

  SvarSlet
 9. Jeg kan godt lide at man kan se at blomsterne er håndmalet :) De er superfine.

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare flotte! :o Du har ret, man skal lade være med at være for perfektionistisk når det handler om blomster ;)

  SvarSlet