tirsdag den 14. maj 2013

SinfulColors og Kleancolor

I dag er der igen igen nogle billeder til jer, som jeg har haft liggende ret længe. Utrolig som jeg kan blive ved med, at hive gamle mani`er op af hatten ;-)

Har brugt to lakker i  lyse sølv-agtige nuancer. Ikke en nuance jeg plejer at bruge til en fuld mani, men synes faktisk at det her ser super godt ud.
Først lagde jeg tre lag SinfulColors out of this world. En rigtig fin perlemors lignende sølv, som glimter og glitrer noget så smukt. Jeg eeelsker jo lakker med masser af shimmer, så den her passer godt ind i min samling :-)

Lakken var nem at lægge, men den brugte ret lang tid på at tørre. Så det er ikke den her lak, man skal vælge hvis man har travlt.
Kan huske at jeg gik med SinfulColors for sig selv i en dags tid, før jeg fik lyst til at tilføje lidt ekstra bling.

Jeg valgte Kleancolor winter wonderland som jeg lagde et enkelt lag af på alle fingre.
Den bedste måde jeg kan beskrive denne lak: Sølv flakie lak med glitter stykker i al verdens farver. Indtil videre har jeg kunne se glitter i blå,rød,orange,pink,blå,lilla og gul.

Lakken er super flot og den lægger sig utrolig jævnt på neglen, på trods af alle glitter stykkerne i den.
Det eneste minus ved denne lak er, at jeg synes den hærder ret langsomt.Jeg har overvejet at bestille noget mere fra Kleancolor, men har kun den her ene...

Så er der nogle af jer, som har nogle flere og kan fortælle hvordan lakkerne er??
Jeg er mest hooked på deres holo og flakie lakker :-)


English summary: For this mani i have used three coats af SinfulColors out of this world. After a day i topped it with one layer of Kleancolor winter wonderland.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes, at Kleancolor laver nogle rigtigt flotte glitterlakker. Generelt synes jeg dog, at de tørrer ret langsomt. De lugter også, men det kan jeg nemmere leve med :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Aha måske jeg burde overveje noget mere glitter. Du mener jo nok, at glitter kan man aldrig få nok af.

   Jeg har det svært men de værst stinkende. Men heldigvis er mine værste hvad angår lugt, tilgengæld nogle af fedeste lakker. Så bliver lugten nemmere at leve med :)

   Slet