fredag den 14. juni 2013

Fælles fredag - Tekstur

Så er det tid til ugens Fælles fredag negle. Denne uge er temaet tekstur.

Jeg ejer kun EN teksturlak, og den viste jeg på bloggen for kun et par uger siden... Så jeg var sådan lidt "øhh hvad skal jeg lige finde på" angående denne uges tema.

Men så fik jeg en fjollet ide :-)

Sidste år købte jeg sådan noget fiber halløj, som bruges af modelbyggere når de laver landskaber og det kunne jeg da godt bruge lidt af, til denne uges tema. Som sagt så gjort :-)Startede ud med at give alle negle to lag hvid (Essie blanc) og lod det så tørre godt og grundigt i nogle timer.
Ville ikke risikere at fiber-halløjet satte sig fast i den våde lak på hele neglefladen.Da det hvide lak var tør, lavede jeg forskellige mønstre med klar lak, på hver enkelt finger og dyppede så hver negl i en skål med fiberet. Duppede lidt med en finger så det sad bedre fast og pustede så det overflødige af.

For at give det hele et twist, lavede jeg en accentnail med masser af bling bling :-)
Lakken jeg har brugt er Crowstoes maxxed out. Den kom med posten sammen med 13 andre lakker i onsdags og den er bare SÅ fed!! Fuld af guld, sølv og holo glitter i forskellige former og størrelser.Næste uges tema er "stickers/decals" og det er jeg lidt spændt på. Har købt decals til formålet og er lidt spændt på, hvor nemt/svært det er at arbejde med.


Kig endelig fordi alle de andre "fælles fredag" deltagere :


7 kommentarer:

 1. jeg vidste bare du ville lave noget kreativt!!! :-) det er rigtig fedt fundet på! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Malene :-) Mange tak!

   Slet
 2. Hvor fedt :-D Troede først lige at det var rigtigt græs :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak! Jeg havde faktisk overvejet at lave noget med rigtigt græs... Det må jeg prøve en anden dag :-)

   Slet
 3. Ej hvor er de fine :) Supersjov måde at lave tekstur på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :-) Jeg synes også selv, at de var ret sjove. Tog det dog ret hurtigt af igen, da det fnulrer og ikke kan anbefales at klø sig i øjet ;-)

   Slet
 4. Hahah fed ide! Ville gerne se folks reaktion hvis man gik rundt med dem til hverdag :P "Har du taget græs på dine negle? :O"

  SvarSlet