fredag den 21. juni 2013

Fælles fredag - Decals/stickers

Yeah så skal vi til det igen: Nemlig Fælles Fredag! :-)

Denne uges tema er noget, jeg ikke har prøvet at arbejde med før, så det har været sjovt at blive presset ud i et udkendt (men slet ikke farligt) område.

Der er nemlig decals/stickers på programmet i dag. Eftersom at jeg ikke har nogen erfaring med det, så måtte jeg ud og anskaffe mig noget decal halløj.Jeg eeelsker katte og kan lige nu, se tre af de fire vi har her hjemme, så selvfølgelig skulle jeg have water decals med kitte katter på! Det er da klart :-)

Lagde ud med at vælge nogle lakker, i katte-agtige farver, det virkede trods alt ret passende.

Fra lillefinger er det : Essie blanc, Essie chinchilly, Essie very structured, Chanel particuliere og Sally Hansen black out. To lag på alle fingre.Havde gruet for at det her water decal halløj var besværligt... Er ikke gode venner med ting der kan krølle og den slags ting.... Men huhej altså hvor var det bare super nemt! :-)

Klippede bare kattene ud og lagde dem i lidt vand, i en underkop så selve motivet blev løsnet fra papiret de sad på. Så brugte jeg en pincet til at placere kattene på neglene og duppede overskydende vand væk med lidt køkkenrulle.

Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt motivet ville drukne i en mørk underfarve. Altså om den mørke farve ville kunne ses igennem katte motivet. Endte med at tænke "jeg prøver da bare!" og som det kan ses nedenfor, så var der ingen problemer at se :-) :-)
 Jeg har købt mine water decals hos Foxyfingertips som er en dansk netshop. Der sælges Bl.a. indehaverens egne indie-lakker (Foxy Paws og WellNails), Girly Bits og Literary lacquers samt mange sjove nailart ting.


Næste uges Fælles Fredag tema er "gradient eller ombre"

Kig endelig forbi de andre deltagere!! De kan ses nedenfor :-)


7 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er de blevet fine! Er nok nødt til at lave den her kombi selv ;D

  SvarSlet
 2. Nuiii, hvor er de søde, de decaler - elsker denne mani - mine katte nikker anerkendende :)

  SvarSlet
 3. haha sikke nogle mega fine katte :D

  SvarSlet
 4. ihh har godt luret på de decals på foxy-siden, må squ altså snart prøve decals, stickers fungerer bare ikke for mig - og eeelsker også katte og derfor dine negle her;)

  SvarSlet
 5. Ih nogle nuttede katte :-D Rigtig fint med skiftende base :-D

  SvarSlet
 6. Årh hvor er de søde :-)

  SvarSlet