tirsdag den 22. januar 2013

Models own emerald city og juicy jules

I dag er der glimmer ud over hele bloggen!!


Jeg begynder altså at elske glimmer mere og mere. Tror muligvis at visse lak-tøser har en spøjs indflydelse på mig ;-) I ved selv hvem i er.

Models own laver lækre lakker og det er to derfra jeg viser i dag. Det er den grønlige emerald city og glitter holoen juicy jules.Jeg lagde først to lag af Chanel nouvelle vauge, en lækker blågrøn shimmer. Elsker den lak og tænkte, at den ville være fin som glitter undertøj.

Så lagde jeg to lag emerald city på alle fingre. Lakken er nem at lægge, glitteret fordele sig rimelig nemt. Synes dog det var lidt svært at få glitteret helt ud på spidsen af neglene, uden at trække det af igen.
På ringfingeren sluttede jeg af med et lag juicy jules. Den er som emerald city at arbejde med. Nøj hvor den bare glimter og glitrer som en gal. I love it!!

Jeg har tre andre fra Models own. Har indtil videre ikke haft det store held med de tre, synes de er svære at lægge pænt og kæmper med at de kræver mange lag. Men jeg prøver nok snart igen, de skal jo have en fair chance :-)Jeg er helt pjattet med de her to lakker og måden de bare skinner og glimter.
Der er dog en detalje, jeg ikke ligefrem elsker... Nemlig lugten. Uff hvor de stinker!
Min mor beskriver stanken således "som lugten af gamle lakerede gulvbrædder" og det er ikke galt beskrevet.

Synes egenlig det er lidt sært, at de fedeste lakker jeg har også er dem der lugter værst. Men det er lakkernes held, at de er så lækre at se på. Så bliver de nemlig brugt og ikke bare sendt i skammekrogen ;-)


Dette billede er taget i direkte sollys indendørs.
De andre er taget i kunstigt lys.


På trods af lugten, så vil jeg gerne have flere lakker fra Models own. Især vil jeg gerne have flere af glimmer lakkerne, for jeg har bare alt for lidt glimmer i samlingen.

4 kommentarer:

 1. Det er en spændende og flot lak - sådan lidt havfruehale-agtig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du da ret i Maria :) Havfrueagtig er ikke værst :)

   Slet
 2. uuuuuu den er da hvis bare lige sådan lidt flot (altså meget flot!)

  SvarSlet