mandag den 21. januar 2013

Catrice heavy metallilac, dotting og glimmer

I dag viser jeg en mani jeg lavede i sidste uge. Nogle gange har jeg en dag, hvor jeg går bananas i lak og laver 3-4 forskellige designs, bare for at lege og prøve nye lakker.
Så i får altså billederne sådan lidt efter lidt :-)Startede med to lag af den skønne lilla Catrive heavy metallilic. Super flot lak, som bare er skøn at lægge på.
Masser af shine og dybde i farven. Jeg skal altså afsted til Tyskland engang og have flere fra Catrice, for de er bare lækre.

Fandt så min turkise artliner fra Stripe Rite frem og lavede en trekant på hver negle. Markerede så kanten mellem lilla og turkis med Have an ice day fra Catrice som er en holo glitter topcoat.


Til sidst så dottede jeg to prikker på hver negl og afsluttede med topcoat. Der er kommer lidt luftbobler rundt omkring, især i de lilla prikker. Men det sker engang i mellem, når laget bliver for tykt. Så det er en brugerfejl, som lakken ikke kan gøre for :-)Lige da jeg havde lavet det her, var jeg sådan lidt hmmm over det. Men lidt efter lidt så faldt jeg for det alligevel :-)

Hvad siger i?? Er det yeah eller nay :-)

3 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine farver, især den lilla

    SvarSlet
  2. Jeg er også en stor fan af Catrice's lakker! De er bare smukke :) Jeg kan godt lide designet, du fandt på!

    SvarSlet