mandag den 7. januar 2013

Saffron magnetic 08

I dag vil jeg vise en magnet lak fra mærket Saffron. Min lokale super brugs har haft dem på hylderne, i en måneds tid sådan cirka.
Havde ikke hørt om Saffron før, men har siden hen set, at mærket sælges i både USA og England og at der findes en del billeder på google.

Saffron laver både magnet, neon, shimmer, creme, glitter og crackle lakker.
Jeg har købt flere forskellige, så jeg vil vise lidt af hvert efterhånden.


I dag er det en magnet lak jeg vil vise jer :-)

Først viser jeg et lige et billed af lakken, som den ser ud, uden brug af magnet. Det er en lækker mørk gylden lak, med masser af glitrende partikler i. Billedet er kun med et lag, men det viser farven fint alligevel.
Det første lag tørrede hurtigt, så det gik hurtigt med at få lagt andet lag, så magneten kunne komme på arbejde.


Et lag uden brug af magnet

Andet lag lak lagde jeg på, en finger ad gange, så magnetten kunne bruges i mens lakken stadig er våd.
Magnetten er oval, så den passer nogenlunde til faconen på neglene.
Jeg skal måske tilføje, at jeg generelt ikke er så vild med magnet trenden, så måske mit syn på resultatet, er lidt farvet af det...
Magneten skulle holdes meget tæt på neglene, for at motivet blev tydeligt på neglen. Det gælder altså om at have en rolig hånd. Hvilket ikke helt lykkedes for mig, det kan ses på tommelfinger neglen.Jeg kan faktisk godt lide det farvespil, som magneten giver lakken. Men det undrer mig tilgengæld at den samme magnet, kan frembringe så forskellig artede mønstre?! På lillefingeren ligner det almindelig striber, på ringfingeren bølger og på tommeltotten ligner det V-tegn.
Ved ikke helt om det er lidt cool eller om det bare er lidt underligt ;-)

Denne lak kostede 40 kr. for 9 ml. Hvis man synes magnet lakker er spændende, er det da meget billigere end dem fra Depend der koster 45 kr. for kun 5 ml. :-)Jeg er som skrevet, ikke så vild med hele magnet trenden. Men selve lakken synes jeg altså er ret flot. Den skal nok blive brugt, bare uden magnet :-)

På nettet ses det, at der findes 18 forskellige magnet lakker fra Saffron. De havde ikke alle varianter i min Super Brugs.


Her ses det, at jeg kom lidt for tæt på neglen med magnet dimsen.


Hvad siger i : Er magnet lak hot eller not??

Jeg har ikke så mange af dem. Kun den her og så to fra Depend.4 kommentarer:

 1. Det ser ud som om magneten virker ret fint - men personligt er jeg ikke så vild med magnetlakker længere...
  Hvordan er det med tørretid og holdbarhed på disse lakker generelt..?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mægleren virker fint ja :) Indtil videre har jeg prøvet en shimmer, en glitter og en crackle fra Saffron. Generelt så er holdbarheden fin. På Shimmer lakken var der lidt længere tørretid, men ikke noget voldsomt.

   Slet
 2. Jeg har aldrig syntes, at magnetlakker var særligt hot :) Det her ser nu fint ud, jeg troede faktisk at du havde brugt flere forskellige magneter! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er heller ikke min stil.... Synes tit det ender med at se lidt rodet/grumset ud. Lige den her er dog ganske fin :)

   Slet