søndag den 20. januar 2013

Nailart challenge - Januar

Yeah så i dag jeg sætter gang i mine nailart 2013 challenge :-) Har sådan glædet mig, håber i andre også glæder jer til at følge med i løbet af året.

For lige at ridse det op: Hver måned i 2013 har et tema, som jeg viser hver d. 20 i måneden :-)
Januar temaet er som det kan ses, frosty times, altså kolde tider. Så jeg skulle jo finde på et eller andet, der har med kulde at gøre. Havde overvejet noget med snedriver og mørk himmel, men fik så en anden ide :-)

Jeg skulle da lave noget der minder om nordlys (aurora borealis) for det er så smukt. Har godt nok aldrig selv oplevet det, men har set massevis af billeder af det og min far der arbejder på Grønland, har fortalt om det.

Valgte at prøve at lave det med water marble teknikken, og viser lige et par billeder af processen.Første billede viser hvordan de valgte lakker, lægger sig som ringe på vand overfladen.
Bruger demineraliset vand, som er fri for kalk og andre forstyrrende elementer.
Næste billede viser hvordan jeg lavede mønsteret som endte på neglene. Startede med at trække to streger fra midten af den inderste cirkel og ud mod kanten af glasset. Der efter trak jeg streger på den anden led. Skiftevis fra venstre og højre side.

Her er så resultatetStartede ud med to lag sort (Gosh nero) som base. Tapede så fingrene ind, så der ikke kom for meget water marble på huden.
Lakkerne jeg brugte til WM er alle fra Catrice og de fungerer altså bare super til den her teknik :-)

Da jeg var færdig med WM lagde jeg et lag Essie pearl perfection fra Lux effects kollektionen.De tre Catrice lakker jeg brugte til water marble er:
King of greens
Heavy metallilac
No snow patrol


Da jeg var færdig med designet var jeg lidt i tvivl om hvorvidt det nu også lignede nordlys, men det mente min far nu nok at det gjorde.
Så jeg er tilfreds :-)

Næsten challenge, får i at se d. 20 februar og der er temaet warm fireplace (varm kamin)

6 kommentarer:

 1. Åhr, hvor ser det fedt ud! Jeg har også kun set nordlys på billeder, men det der er præcis, som jeg forestiller mig, det ser ud :D

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. Åhr, hvor ser det fedt ud! Jeg har også kun set nordlys på billeder, men det der er præcis, som jeg forestiller mig, det ser ud :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Øjj du må synes det fedt, siden du skriver det tre gange ;-)
   Skønt at du kan lide det :-)

   Slet
 4. Det er så flot! Jeg bliver næsten nødt til at give watermarbling et sidste forsøg før jeg officielt giver op :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :) Du bør helt klart prøve igen!! Det ser så fedt ud, at det er det værd :)

   Slet