mandag den 14. januar 2013

Essie aruba blue og Essie beyond cosy

I dag har jeg nogle billeder, som jeg tog i mellem jul og nytår. Disse to lakker er nemlig en del af mandelgaven. Eller det vil sige, de er noget af det jeg købte for det gavekort som mandel finderen fik :-)

Jeg har længe ønsket at få fingre i Essie aruba blue så den snuppede jeg fra hylden og beyond cosy, fra jule/vinter kollektionen røg med i farten.Jeg er vild med Aruba blue, den er bare så lækker at se på! Klar blå med masser af shimmer, som jeg jo elsker.
Brugte to lag og den er skøn at arbejde med. Ved at der er delte meninger om Essie, da nogle synes de er tynde og derfor dækker dårligt. Det har jeg nu aldrig synes er et større problem. Jeg elsker Essie :-)
Tror jeg har lige knap 50 i samlingen og der er stadig en hel del, jeg gerne vil have fat i.Da jeg havde beundret den smukke blå lak i nogle timer, fik jeg den ide at pynte den med Beyond cosy.
Det viste sig at være en, bogstavelig talt, glimrende ide!!Jeg duppede Beyond cosy på med en lille svamp, så der kom en mere glidende overgang mellem de to lakker. Det ser da godt ud :-)
De her to lakker passer virkelig godt sammen synes jeg.

Jeg har endnu ikke prøvet Beyond cosy alene, men tror at den kan sætte gang i selv det sløveste selskab.Kort sagt: Blåt er godt og glitter er godt. Det her er altså godt med godt på :-)


7 kommentarer:

 1. åååååh ne, hvor er de flotte! og jeg havde ellers overbevist mig selv om at jeg ikke behøvede nogle af dem :-( men det holder vidst ikke - de må på ønskelisten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg beklager meget, at jeg nu får dig til at bruge flere penge ;)
   Jeg er rigtig glad for de to. De er så fine :)

   Slet
 2. Åååh Aruba blue, jeg elsker dig!

  SvarSlet
 3. De er rigtigt flotte begge to, og sammen er de fantastiske!!

  SvarSlet
 4. Det er sådan en smuk blå - og det er en meget smuk kombination :)

  SvarSlet