tirsdag den 9. juli 2013

Dance Legend termo 176

Uhh i dag har jeg en ret speciel lak at vise jer :-)

Har nemlig fået fingre i et par Dance Legend termo lakker og den ene viser jeg i dag.

Termo lakkerne skifter farve alt efter om neglen er kold eller varm. Det vil sige at neglefladen har en farve og negletippen en anden farve. Eller det var i hvert fald meningen ;-)
 Den dag jeg prøvede lakken, var det trods sommer, nemlig så koldt at mine negle var lige kolde på hele overfladen... Så lakken havde bare den mørke farve som ses på det første billede.Det var der jo ikke meget sjov ved, så jeg hældte varmt vand i en kop og så var der fri leg :-)


Jo varmere neglen/vandet var, jo lysere blev lakken. Det var altså ret sjovt at stå og dyppe og vifte med fingrene og på samme tid, koncentrere sig om at tage billeder af det :-)Ideen i lakken er jo at der laves en slags gradient, med bare en lak. Men når man som jeg, kan have kolde fingre det meste af året, så er de her lakker måske ikke det fedeste...

Jeg tror at jeg skal bruge den her og den anden termo lak, på dage hvor det er virkelig varmt, så temperatur forskellen på neglefladen er størst. For ellers er de bare ikke så sjove at se på.Nå men bortset fra at mine fingre bare er kolde, så er selve effekten altså vild sjov at se på. Ville ønske at man kunne fastfryse de mønstre der dukker op.
 På billedet ovenfor og dem neden under, ligner det nærmest sådan noget dip-dye tøj. Det ser da ret cool ud :-)


Den anden termo lak jeg har købt, er en shimmer udgave der skifter fra champagne til pink. Har prøvet den og den er ret så flot. Skal nok vise den frem, så snart jeg lige får tid til at tage nogle billeder :-)Har i prøvet den her type lakker?? Er det overhovedet noget i bryder jer er?

Jeg synes at ideen er super fed. Men i praksis er de nok sjovest, hvis man ikke lider af mere eller mindre kronisk kolde fingre ;-)

English summary: This is Dance Legend termo 176. A polish that changes color due to the nails temperature. But as i suffer of cold fingers, i had to play with warm water in order to show the color shifts.
 I think that this color shifting trend is totally cool, but i just need to wear them on hot summerdays or else, they dont really work on my fingers.


8 kommentarer:

 1. Dosen't look to fun! I wanted to try one but I'm not sure anymore.

  SvarSlet
  Svar
  1. I must agree with you.
   The idea seems more fun than it actually is.
   But hey... Been there done that ;)

   Slet
 2. Orh ja, dem har jeg også siddet og savlet over - specielt den der hedder 178... Den må jeg på et tidspunkt eje! Tak for swatches :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme at jeg mest købte dem af nysgerrighed. Shimmer termoen jeg købte er mere spændende end denne creme synes jeg :)

   Slet
 3. That trend is not for me - although it looks funny as the colour changes :)

  SvarSlet
 4. I must say that i totally get what you mean. Funny idea but not great enought.

  SvarSlet
 5. Hvor har du fået fingrene i dem? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mille :)
   Jeg har købt mine hos Llarowe.

   Slet