mandag den 29. juli 2013

Essie jamaica me crazy

Kender i det med, at gå og sværme om en lak i evigheder, men af en eller anden grund ikke få den købt...?!

 Sådan har jeg haft med den Essie jeg viser i dag. I sidste uge fik jeg nemlig endelig lakken med hjem :-)
 Jeg er helt tosset med den og er bare så glad for, at den endelig kom hjem til samlingen.

Jeg elsker pink/magenta med blå undertoner, så jamaica me crazy er et must i min samling af pink. Aner virkelig ikke hvorfor, det tog mig SÅ lang tid at få den købt..?! ;-)På billederne er der to lag af Essie`en og et lag topcoat. Jamaica var super nem at lægge på og lagene tørrede dejlig hurtigt. Intet at brokke sig over der :-)

 Lakken er faktisk en onecoater, men den slides alt for hurtigt på tipperne hvis den bæres med bare et lag. Det fandt jeg ud af, da jeg efter 10-12 timer havde tydeligt slitage (til retfærdighed skal det siges, at de timer gik med oprydning og ture på lossepladsen)
 Så til billederne lagde jeg lakken om og brugte to lag, hvilket gav en holdbarhed på knap 3 dage.Jeg elsker altså virkelig den blålige tone og shimmer effekten! Tror aldrig jeg bliver træt af en god shimmer lak :-)English summary: For this mani i used two coats. It actually is a one-coater, but it needs an extra layer to last more than half a day.
The polish is so smooth and easy to apply and dries rather fast. I really looove a good magenta with this kind of blue tone, so this is a must have for me :-)
2 kommentarer:

  1. Jeg er også pjattet med shimmerlakker, de er bare flotte! :) Den her pink er rigtig fin, det var godt, at du fik købt den! :)

    SvarSlet
  2. Jeg elsker denne type rød og eller lyserød med blåt skær - magenta/fuchsia eller hvad det nu hedder - smuk er den!

    SvarSlet