onsdag den 26. december 2012

Barry M mint green og Essence circus confetti

Jeg håber i har haft nogle hyggelige juledage :-) 
 Min jul har været stille og rolig på den hyggelige måde. Med masser af god mad, tv og afslapning.

Efter alle de utallige jule mani`er der er set det sidste stykke tid, fik jeg lyst til at taget noget ret ujulet på neglene. Så jeg fandt en mint grønt og noget multifarvet glitter.

Begge lakker er ret nye i samlingen, så jeg tænkte at de kunne tage springet ud i livet på bloggen sammen.
Så her i de i skøn forening :-)


Barry M lakken er super fin at se på. Men jeg må være ærlig og sige at jeg ikke er så vild med, hvordan lakken er at arbejde med. På billederne er der brugt tre lag og den kunne faktisk godt tåle et lag mere, før den bliver helt dækkende.
 Den er så tynd, at den skal lægges i tynde lag for ikke, at flyde de forkerte steder hen.Min tålmodighed er bare ikke til lakker der kræver tre lag eller mere og det hjælper ikke at den også tørrer langsomt... Overfladen har en underlig fnuller tiltrækkende tendens. Det gjorde at jeg under fotograferingen, flere gange stod og pustede fnuller og løse kattehår væk.For at pifte den pæne men bøvlede Barry M lak op, fandt jeg min Essence circus confetti frem.
Jeg lagde to lag af den og den er ret nem at arbejde med. Måtte lige flytte lidt på glitteret med penslen men ikke noget større problem :-)
Den tørrer dejlig hurtigt, så der går kvikt at lægge to lag på.
Har i nogle Barry M lakker og hvad er jeres erfaring så evt. med dem??
Jeg er lidt nysgerrig efter, om det bare er mig, der synes den her er lidt spøjs.


4 kommentarer:

 1. Jeg har Barry M-lakker i min samling, og har aldrig haft problemer med nogle af dem. De fleste af dem dækker ved et lag! Men nu skal det måske nævnes, at de fleste af dem er mørkere end den du viser her. Hvad hedder den?

  Det endte altså alligevel med at blive flot, på trods af alle besværlighederne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den her hedder mint green. Jeg håbede også, at det var pga den lyse farve og ikke noget generelt for Barry M for de har jo mange flotte lakker :-)

   Og ja den blev rigtig flot, så jeg tilgiver den lidt :-)

   Slet
 2. Jeg elsker mine Barry M lakker og har ingen problemer, jeg har også Mint Green, men har ikke prøvet den endnu. Min erfaring siger mig dog at mintgrønne generelt ofte skal have mere end to lag...
  Det blev en fin kombination!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nok på grund af farven og ikke selve mærket :-)
   Kombinationen blev fin :-)

   Slet