mandag den 3. december 2012

Chanel malice - smukkere end smuk!!

Siden jeg så det første billede af Chanel malice på nettet, har jeg været klar over at den bare skulle med mig hjem. Den er bare så flot!
Malice er en del af Chanel`s julekollektion "Eclats du Soir"

Det er en lækker vinrød shimmer lak, som varierer i intensitet alt efter lysforhold, så derfor viser jeg billeder i både sol, skygge og kunstigt lys. Der er brugt to lag lak samt topcoat, for at tilføre ekstra shine.

I kunstigt lys

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg elsker shimmer lakker og denne er ingen undtagelse!
Jeg synes den er så smuk både pga farven og det flotte spil som shimmeren frembringer.

I kunstigt lys

Lever en Chanel lak, så op til prisen?!

 Hmm 185 kr. for EN neglelak, er ligegyldig hvad den hedder, mange penge...
Jeg mener : i forhold til F.eks. Opi, Essie og China Glaze eller for den sags skyld, de billige Essence og Catrice lakker, så er kvaliteten på en Chanel lak jo ikke så meget bedre, at det retfærdiggør prisforskellen. Hvis i forstår hvad jeg mener ? :-)

Men jeg knuselsker altså Chanel`s lakker alligevel... Jeg synes de laver nogle vildt lækre nuancer og jeg synes at de holder godt (på mine negle) og er nemme at lægge på. Ved at andre bøvler med holdbarheden på neglen, men er det ikke sådan generelt?? At det som fungerer for nogle, fungerer ikke altid for andre.

Skal da heller ikke lyve eller benægte at, jeg synes det er lidt fedt at kunne sige "det er en Chanel" hvis andre spørger til min lak.
Totalt fjollet i know, men sådan fungerer min hjerne åbenbart ;-)
 

Inde uden sollys

Trykket i lakken på den ene negl, kom fordi at Anne Mette lige var lidt utålmodig efter pålægning af topcoat.
Det er altid når topcoat er pålagt, at jeg lige skal ordne et eller andet...

Men bortset fra det. Er den ikke bare smuk?? 
Jeg synes simpelthen den er så flot og luksuriøs at se på. Er faktisk slet ikke i tvivl om, at malice kommer med i min top-10 over indkøbte lakker i år 2012 :-) 

Inde i sollys

Hvis ikke i allerede har opdaget, at jeg elsker denne lak, så siger jeg det gerne igen ;-)
Jeg elsker malice

Hvad er jeres forhold til Chanel lakker? Er de slet ikke noget for jer eller drømmer i også om at kunne købe dem alle sammen og stille dem op til parade :-)4 kommentarer:

  1. Den er rigtigt smuk. Jeg kommer nok ikke til at eje nogen selv - jeg synes altså, at det er lige lovligt mange penge for én lak. Men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg respekterer, at andre har det anderledes :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det forstår jeg egenlig godt. Hvis ikke jeg var så nem at lokke, så ville jeg nok heller ikke falde så nemt for de Chanel lakker ;-)

      Slet