fredag den 7. december 2012

Pretty and polished sand art

Jeg har været med i en såkaldt Secret Santa ting for skandinaviske negle-folk, hvor alle får en deltager, de skal sende en pakke til. I går modtog jeg min pakke og sikke en gave :-)

Lakken i dagens blogindlæg er en af gaverne og den er fed!!
Jeg havde faktisk ikke hørt om denne lak før og jeg er derfor meget imponeret over, at Santa kunne fornemme at den ville falde i min smag.

Pretty and polished sand art

Det er en klar base med to størrelser hexagoner (sekskanter) i grøn,gul,pink,lysrød og blå.
Jeg har lagt to lag af den, ovenpå henholdsvis hvid og sort lak. Lakken fremstår ret forskelligt oven på de to lakker, hvilket jeg synes er ret fedt :-)


På sort fremstår glitter stykkerne tydeligt adskilt fra hinanden og på hvid ser de mere udflydende ud, når man ser neglene på afstand.
Oven på sort minder lakken mig om om små pixels på billeder, i mens den på hvid, minder mig om noget der kan spises... hvorfor der popper mad op i mine tanker?? Øhh godt spørgsmål :-) Kagekrymmel måske...


Solen var fremme i dag!! Billedet er taget udendørs :-)

Selve lakken er ret tyk og der er masser af glitter i den. Jeg brugte to lag. Det første blev ret tykt og det næste lavede jeg så noget tyndere.
Den tørrer ret hurtigt og får en lidt ujævn overflade på grund af alle de lækre glitter stykker. Det fikses dog nemt med en omgang topcoat :-)Jeg synes at lakken er rigtig flot på både sort og hvid. Kan dog bedst lide den på hvid, for jeg synes altså at det lidt udflydende udseende ser lækkert ud :-) Kan især godt lide den måde det grønne og gule glitter ligner hakkede pistacie nødder. Det er måske derfor det minder mig om mad ;-)


 Close up 

Her kan man virkelig se de små hexagon stykker. Lidt sjovt at der kan ses små prikker på de store blå. 

Close up

Da jeg fik zoomet ind på dette billede, fik jeg øje på alle luftboblerne. De kan overhovedet ikke ses ellers.
Det er nok sket fordi, at det første lag glitter blev alt for tykt. Det var en bruger-fejl, så det skal lakken ikke have skylden for :-) 

Det blev da en lang smøre denne gang... Men sådan er det jo når man er begejstret for noget :-)

Secret Santa gav også andre lakker :-) Det er Maxfactor fantasy fire (som jeg har sukket efter lææænge), Hits dionisio en lilla holo (jeg har længe ledt efter en mørklilla holo) OG som om det ikke var nok, så fik jeg også lige Chanel particuliere som en "lille" ekstra gave. Den har jeg også længe ville have fat i.

Min Secret Santa er Marie-Luise fra Lauriestrodesfunwithnails og hun skal have et stort tak, for at have sendt mig sådan nogle fede lakker.
Jeg er virkelig imponeret over, at hun har ramt min smag så godt :-)

Har nogle af jer læsere, prøvet sådan en secret santa eller noget lignende?? Jeg har virkelig nydt det og kan kun anbefale det :-)

Er der nogle af jer som har sand art?? Kan i anbefale andre farver at bruge den ovenpå?4 kommentarer:

 1. Det er da helt vildt så forskelligt lakken ser ud over henholdsvis hvid og sort!
  Jeg var også med i den Secret Santa, og også en international, og synes også, at det har været sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret vildt og ret cool :-)
   Jeg er klar på secret santa en anden gang :-)

   Slet
 2. Det ser rigtigt godt ud Anne Mette, og ja, jeger jo med i samme gruppe og glæder mig snart til at få besøg af min julemand (eller i hvert fald posten ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Maria!
   Uhh så går du vel og vogter over postkassen kan jeg forestille mig ;-)

   Slet