mandag den 10. december 2012

Jul med Maybelline og Opi

Jeg fik lyst til at lave noget glitrende uden at det blev alt for vildt. Så derfor fandt jeg på noget neutralt pyntet med lidt bling :-)

Førhen var glitter noget jeg synes var flot på andres negle, ikke mine egne. Det ændrede sig (heldigvis) i takt med, at jeg begyndte at snakke med nogle skønne bloggere på fb som er vilde med glitter og glimmer. Deres glitter-glæde har påvirket mig. Jeg er blevet mere glitter positiv.

Glitter positiv... det lyder som en behagelig sygdom ;-)

Og så går vi videre til negleneJeg startede med at lægge to lag Maybelline rose poudre. Det eneste minus angående Maybelline er, at der ikke er vildt mange farver at vælge i mellem. Jeg er rigtig glad for Maybelline`s lakker på grund af den hurtige tørretid samt at de er nemme at lægge pænt.

Mine fingre er forresten ikke lavet af voks, de er bare smurt ind i håndcreme :-)


Ringfingeren duppede jeg Opi rising star på med en svamp. Rising star var en af mine første Opi lakker og den er bare super flot. Den glimter og glitrer noget så skønt. Den er dog lidt tynd så den kræver tre lag for at sikre fuld dækning, hvis den bruges alene.

På de andre fingre har jeg lagt to lag Opi getting miss piggy with it. Lakken er super flot, men jeg orker ikke bruge den for sig selv, da jeg synes den kræver alt for mange lag for at blive dækkende.
Så jeg bruger den som effekt ovenpå andre lakker, hvilket den tilgengæld også gør rigtig godt :-)


Jeg er rigtig glad for den her mani. Synes det blev rigtig fint med blandingen af neutral lak og glimmer.
Tror den ide skal afprøves med for eksempel grøt glitter og lidt sølv.

Hvordan har i det med negle der glitrer og glimter?? Er i lidt tilbageholdende som jeg, eller er i som ravne der elsker alt der glimter?


4 kommentarer:

 1. Jeg har helt sikkert været påfugl i et tidligere liv. Jeg elsker glitter og glimmer og ting der skinner i flotte farver :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha tænkte faktisk også på dig, da jeg skrev om nogle der havde påvirket mig. Dig og visse andre ;-)
   Men en rainbow skal jo nærmest også elske glimmer stads :-)

   Slet
 2. Jeg ved godt hvem der har smittet dig (og til dels mig) med den glitterfeber ;) Det ser smukt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror vi bliver påvirket af de samme mennesker :-)
   Tak for det Maris :-)

   Slet