lørdag den 23. februar 2013

Homemade glitter holo

I dag vil jeg vise jer en lak jeg selv har blandet.

For lang tid siden, sad jeg en aften og blandede glitter og glimmer i en almindelig klar overlak fra Maybelline.
Dengang havde jeg ikke den store viden om hvordan man laver sine egne lakker, så jeg anede ikke at lakken efter timer/dage daler ned på bunden på flasken... Siden da har jeg lært mere om det, så nu ønsker jeg mig suspension base..

Men selv om min lak, ser dum ud i flasken, ser den altså ret fed ud på neglene :-)Først hældte jeg blåt glittet i lakken og lad det være ved det, for jeg vidste ikke hvad jeg ellers lige skulle finde på.
Efter nogle måneder opdagede jeg så, at Gosh havde en holografisk effect powder (løs pulver øjenskygge) som jeg købte et par stykker af. Hældte en portion af det ned i lakken og så kom der dælme liv :-)På billederne har jeg lagt glitter holoen ovenpå en beige/svag rosa creme lak.

På tommelfingeren er der kun et tyndt lag og så er der ellers gradvis mere lak på neglene, så der i kan se forskellen, alt efter hvor mange lag der bruges.

Jeg synes at det giver et godt indtryk af, at lakken både kan bruges som effekt lak ovenpå andre lakker og for sig selv. Synes faktisk at den er er rigtig flot på neglene. Holo og blåt glitter... det kan man da kun holde af :-)
Har i prøvet at blande jeres egne lakker, eller nøjes i med at sukke over alt det andre laver?!


For nogle dage siden lavede skønne Stinna fra Nailant en rigtig fin blogpost beginners-guide-to-frankening hvor der står en masse nyttig info omkring det at blande sine egne lakker. 
Den kan jeg kun anbefale at, i kigger nærmere på hvis i gerne vil prøve at mikse lakker, men er lidt i tvivl om hvad der skal bruges :-)

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. hvor er den fin!!!
  jeg har noget susbensionsbase jeg ikke bruger - har brugt lidt af den.. kan tage billede til dig, hvis det var noget? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene :-)
   Jamen det kunne måske godt have interesse, hvor meget har du??

   Slet