onsdag den 13. februar 2013

Models own indian ocean og Sally Hansen bling-tastic

Nå har lige holdt lidt pause, med blog skrivningen de sidste par dage. Har bare lige trængt til nogle dage, på helt lavt blus. Nu er jeg dog tilbage :-)

Vil i dage vise jer tre lakker, som jeg er virkelig glad for.

De tre lakker er Essie lapis of luxury, Sally Hansen gem crush bling-tastic og Models own indian ocean.Lagde tre lag af Essie lakken, da den er ret tynd. Den tørrer dog nogenlunde kvikt, så man behøves ikke at vente i evigheder for lagene tørrer.
Imens at Essie  lagene tørrede, lagde jeg tre lag af bling-tastic på ringfingeren.

Bling-tastic er så fed en lak. Der er intet genert over den, for den glimter og glitrer helt vildt :-)Den lak jeg rent faktisk ville prøve, er Models own indian ocean som jeg købte sidste sommer eller der omkring. Indian ocean er en del af Models own`s beetlejuice serie, som består af duochrom lakker.

Har her lagt et lag, på alle fire negle. Lakken er nem at lægge og den tørrer rimelig hurtigt.
Den er super flot at se. Eneste ulempe er, at den lugter ret så grimt indtil den er tør.Lige da jeg modtog indian ocean prøvede jeg den uden lak under. Det fungerede ikke rigtigt, da den er er meget gennemsigtig og ville kræve mindst 4 lag, for at dække ordentligt.

Men ovenpå Essie lakken ser den fantastisk ud. Så jeg er super glad for, at jeg fik ideen til den her kombi.Hvad siger i til kombinationen af Sally Hansen bling og indian ocean??


5 kommentarer:

 1. Jeg elsker sådan nogle lakker, som får andre lakker til at skifte lidt farve eller giver dem ekstra shimmer! Så thumbs up for en fed kombination, og godt at se dig tilbage i blog-verdenen :)

  SvarSlet
 2. Looove it! De passer super duper godt sammen:-)

  http://kamillas-negle-blog.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Hej! Jeg har tjekket din blog ud, og den er rigtig fin.
  Vil du tjekke min? Jeg lægger også neglelak. Jeg laver mest nail art's

  http://justnicenails.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Aww! Indian Ocean is by far my favorite Models Own polish *.* So pretty :)***

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet