mandag den 25. februar 2013

Maxfactor fantasy fire over Maxfactor burgundy crush

I dag vil jeg vise en af de særlige lakker, i mine samling, nemlig maxfactor fantasy fire.
 De fleste af jer kender sikkert godt den lak, for den er elsket af dem der har den og eftertragtet af dem der ikke har den...

Jeg sukkede selv efter den siden første gang, jeg så den på nettet. Men opgav faktisk tanken om, at få den for jeg kendte ikke rigtig nogle der kunne skaffe den fra England :-(
 Men SÅ fik jeg den sørme i en jule swap sidste år. Nøj hvor blev jeg glad i låget, da jeg pakkede den ud :-)

Men først en base, som Fantasy fire kan fortrylle :-)
Sidst jeg prøvede Fantasy fire, lagde jeg den over en kraftig blå. Den gang ville jeg prøve noget andet, så jeg valgte en rød lak.
Den røde er også en Maxfactor, nemligt burgundy crush. En lækker klassisk bærrød, som minder mig lidt om gamle dage.
Da burgundy crush var tør, lagde jeg et enkelt lak fantasy fire på elle negle. Den lak er altså bare noget helt særligt og jeg som elsker farveskiftende lakker, er bare helt pjattet med den :-)Billedet ovenfor er taget i lyset af min foto-halogen lampe og hvid baggrund, og viser de rødlige og orange toner i fantasy fire. Jeg synes det ser super godt ud og minder mig om efterårs farver.

De næste billeder viser lakken i mere dunkel belysning og viser de grønlige nuancer.Jeg eeelsker lakker der skifter farve på den her måde. Der er bare noget vildt fedt over lakker, der skifter udseende alt efter hvordan lyset falder på neglene.

Så hvis i har sådan nogle liggende i ikke bruger, så sender i dem bare til mig ;-)Som i nok kan fornemme, så er jeg ret vild med min kære fantasy fire :-) Jeg er meget taknemlig for at den blev sendt til mig.

I får lige et link til blogposten hvor jeg tester Fantasy fire på blå så i kan den version også :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg synes også, at sådan nogle lakker, der skifter farve, er vildt fascinerende! Jeg kan godt forstå, at du blev glad, da du pakkede den ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev så glad så glad! Søde Marie-Luise kender åbenbart min smag :)

   Slet
 2. Burgundy crush er godt nok en smuk farve i sig selv (og ja lidt retro, som du er inde på) - men den blev ikke mindre kedelig af at få FF over sig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep det er en lækker lak :) Hehe retro lyder lidt smartere end gammel dags.

   Slet