lørdag den 16. februar 2013

Opi russian navy og WellNails The North Pole is a real place

I dag viser jeg en lak, som jeg faktisk har givet væk, siden jeg tog de her billeder...
Ret dumt tænker nogle, for den er jo vildt flot. Men jeg bruger den bare ikke nok, så den fortjente en anden ejer :-)

Jeg har brugt den som undertøj for en glow in the dark lak fra det danske indie mærke WellNails.Først lagde jeg to lag Opi russian navy. Super nem lak at arbejde med, lægger sig jævnt og tørrer ret kvikt.

Russian navy er en del af Opi`s Russian collection fra efterår 2007 og den er altså super flot.
Det er faktisk ret spøjst at tænke på, at den lak kom på markedet et år, hvor mit liv var markant anderledes end det er nu. Sikke tiden den går...Russian navy er dyd marine blå med masser af lækker shimmer i blå, pink og lilla nuancer. Det er en lak som virkelig fortjener at blive vist frem og den er fantastisk når lyset falder på den :-)

På nedenstående billede, kan i virkelig se hvor flot shimmeret ser ud. Rigtig rigtig smuk lak :-)
Da jeg havde beundret russian navy i en dags tid, fik jeg en ide om at jeg ville teste hvor godt min glow in the dark lak fra WellNails lyser, når den lægges på en mørk base.

Så jeg lagde to lag på alle fingre og rendte så rundt i hele huset og satte neglene ind under vores lamper og tændte og slukkede alt lyset... Ikke spor sært ;-)
 Min mor har heldigvis vænnet sig til, at nogle lakker skal have lidt særbehandling, så hun grinede bare af mig.Jeg var nød til at skubbe len anelse rundt med glitter stykkerne, da de åbenbart helst ville ligge yderst på neglene. Men heldigvis er konsistensen i WellNails lakkerne super fin, så det var ikke noget der gav problemer eller gjorde overfladen ujævn.

Jeg må for øvrigt rose Charlotte der står bag WellNails for lakkernes meget neutrale lugt. Skønt med lakker der ikke lugter grimt :-)

Russian navy og North pole er et ret godt match, hvis jeg selv skal sige det. Se bare billedet nedenfor.Men lyser WellNails lakken så i mørke, når den lægges på en mørkbase??

JA den gør :-)

Beklager det grumsede billede, men mit kamera kan desværre ikke gøre det bedre i mørke...
Men prøv lige at se hvordan lakken lyser op! Det er sgu da for sejt :-)

Da jeg gik i seng den aften grinte jeg lidt, da jeg slukkede min natlampe. Det er altså ret sjovt at ligge og vifte med hænderne i mørket og neglene så lyser op :-)
I kan læse meget mere om WellNails på mærkets blog lige HER og i kan købe lakkerne på storeenvy HER

Har i nogle WellNails lakker??

Jeg har tre i alt og satser på, at de snart skal have nogle flere kammerater :-)1 kommentar:

  1. Ejjjj for noget lækkert shimmer, der er i den lak!!! Vildt lækkert!

    SvarSlet