fredag den 22. februar 2013

Opi your web or mine og Depend 335

Kender i det med, at man helt glemmer hvad man egenlig går og laver?! Sådan har jeg nogen gange, så derfor får i en mani at se, som jeg faktisk lavede før jul :-)
Havde helt glemt de her billeder...

Det er Opi your web or mine, som er fra spiderman kollektionen fra sommeren 2012 og en holo glitter topcoat fra Depend som i får at se i dag.
Your web or mine er en lysrød/coral farvet lak, med et frosty look. Ved ikke lige hvordan jeg skal den med danske ord, så lad os kalde den frosty :-)

Lakken er nem nok at lægge, men den har tendens til at lave brushstrokes, så det er pænest hvis man sørger for at lige jævne strøg nedover neglen. Den overflade tørrer rimelig hurtigt, men den forbliver blød ret længe.
Blev faktisk nød til, at lægge den to gange inden jeg tog billederne. For i første omgang, fik jeg lavet hakker i den inden jeg fik fundet kamaraet frem.Jeg må sige, at den her lak ikke bliver en favorit. Den er fin og sød, men den her farve kombinerer med det frosty look, er bare ikke helt min stil. Den er lidt for nuttet og fersk til mig.

Som i nok kan se på billederne, så var den ret svær at fotografere. Der er bare nogle farver som er sværere, at fange på billeder end andre.
Men det er nok de to sidste billeder, som viser farven bedst :-)

For at pifte lakken lidt op, kom jeg et lag Depend 335 ovenpå. Det er en klar lak med hologlitter i forskellige størrelser. Den er nem at lægge og tørrer ganske kvikt :-)
Hvad siger i til Opi lakken??

Jeg er som skrevet ikke så vild med den, men måske i synes den er alt for lækker :-)

2 kommentarer:

 1. Jeg må indrømme, at det heller ikke er min favoritlak, men den blev meget finere med glitteret ovenpå :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også ladet den sive ud af samlingen...
   Den endte i pink-pakken til Sonja :)

   Slet