torsdag den 7. februar 2013

Deborah Lippmann bad romance

I dag vil jeg vise en af de to Deborah Lippmann lakker jeg har

Har haft dem begge, siden sidste sommer eller noget i den retning, så det må være tide at få dem få dem prøvet. Sådan er det vist, når man har mange lakker at vælge i mellem...

Bad romance er en jelly base med glitter i forskellig størrelse. Basen er  sort og glitteret er fuschia/magenta.Jeg har brugt tre lag, før jeg synes den var helt dækkende. Den er ret nem at lægge og glitterstykkerne fordeler sig nemt på neglene. Nogle glitterlakker er lidt bøvlede, fordi at glitterstykkerne skal flyttes rundt, før de ligger jævnt. Det er heldigvis ikke et problem med bad romance :-)Jeg ved at mange eeelsker den her lak og den er da også fed.
Men jeg må altså indrømme, at jeg ikke er helt sikker på hvad jeg synes... Jeg kan jo se, at den er flot og at glitteret i den mørke base, ser fedt ud. Jeg synes bare den er så mørk, at den næsten er lidt for dyster til min smag.
 Men måske jeg bare skal bruge den noget mere, så jeg vænner mig til den?!
Har i det også som mig nogle gange??
At en lak er flot, men i bare ikke er helt sikre på den..

2 kommentarer:

  1. Det kender jeg helt sikkert godt!
    Jeg synes nu, at den er supersmuk til dig! <3

    SvarSlet
  2. Har det lige omvendt, det er tit de lyse farver der 'skuffer' mig selvom de er utroligt fine! Men bare mere i flasken end på mine negle:p Er mest til mørke lakker eller dem m knald på -meeen en fesen lak kan reddes af en flot/sparkly finish. Synes BR er meget smuk (har topplacering på ønskesedlen) og håber at all that pretty glitter gør dig glad for den i det lange løb:)

    SvarSlet